Γιώργος Σμοκοβίτης: Η νέα θεωρία των... «τεσσάρων ΄Ακρων»!

Ο συνεργάτης μας Γιώργος Σμοκοβίτης επισημαίνει:

Που οδηγούν οι... «θεωρίες»;
Η νέα θεωρία των... «4 (τεσσάρων) ΄Ακρων»
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
    Ακραίες θεωρίες για ΔΥΟ... άκρα: «Χρυσή Αυγή και Σύριζα για τις συμπεριφορές τους».
    ΑΝ έχει βάση αυτή η θεωρία, πρέπει να συμπληρωθεί:
    Η... δική μου θεωρία είναι για ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΄Ακρα. Δηλαδή:
    1ον) ΔΥΟ ΄Ακρα: Η Χρυσή Αυγή και ο Σύριζα κατά τη θεωρία του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. ή μόνο της «Ν.Δ.».
    2ον) ΄Ομως (κατά τη συμπλήρωση) υπάρχουν και άλλα ΔΥΟ Άκρα: «ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.» για την ΑΚΡΑΙΑ πολιτική τους στη ΛΙΤΟΤΗΤΑ εναντίον του (Δημοκρατικού) Λαού, με ΤΕΤΟΙΟ τρόπο που «λειτουργούν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
    Ανά ΔΥΟ τα ζεύγη: α) των «ΑΚΡΩΝ σε συμπεριφορές» και β) των «ΑΚΡΩΝ σε λιτότητα», θα συγκρουστούν μεταξύ τους αυτοί κυρίως και οι υπόλοιποι πέριξ των... «ακραίων».
    Δυστυχώς, ανάμεσα στα ΔΥΟ (κατά τις θεωρίες) ζεύγη, δηλαδή στους «ΔΥΟ των άκρων» και στους «ΔΥΟ Ακραίους της Λιτότητας» (εντός-εκτός εξουσίας-συστήματος) υπάρχει ένας «σάκος εκπαίδευσης του... μποξ» ο... ΛΑΟΣ και άλλος ένας το... «καλύτερο των Πολιτευμάτων».
    Στον πόλεμο «Ιδεών» (ή ανυπαρξίας τους) και συστρατευμένων «λαών» προεκλογικά και στη στημένη κάλπη, ένα από τα δύο θα ‘χει συμβεί: Η «Λαός και Πολίτευμα» θα συνθλίψουν τους επιτιθέμενους εναντίον τους και θα έρθει το πράγματι ΝΕΟ στο τόπο μας, ή οι ΙΔΙΟΙ με την ΙΔΙΑ νοοτροπία και... «Σχολή θεωριών» με τα ΙΔΙΑ μέσα και εργαλεία και με τους ΙΔΙΟΥΣ θα συνθλίψουν «ΛΑΟ και ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ».
    Πιστεύουμε ότι είμαστε ΜΟΝΟΙ στον κόσμο και στο εσωτερικό μας. Δεν είναι καθόλου έτσι. Κυρίως για το... εξωτερικό.
    Και αυτό το... «εξωτερικό» είναι το μόνο που ΤΩΡΑ ξεχνάμε και ασχολούμαστε μόνο με... «θεωρίες»... εσωτερικής κατανάλωσης σε εποχή ΑΚΡΑΙΑΣ λιτότητας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη