Χώρο για τη λειτουργία ΚΑΠΗ στην Κάτω Τιθορέα αναζητεί ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας

Χώρο για τη λειτουργία ΚΑΠΗ στην Κάτω Τιθορέα αναζητεί ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
 Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου:

"Αγαπητοί συμπολίτες της  Κάτω Τιθορέας και ολόκληρης της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας .

Ο Δήμος μας  στα πλαίσια της επιθυμίας και της ειλημμένης αποφάσεώς του για την  λειτουργία  και στην Δημοτική κοινότητα της Κάτω Τιθορέας ενός χώρου συνεύρεσης, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης των μεγαλύτερων  συμπολιτών μας , που είθισται να τον λέμε  ΚΑΠΗ ,  προσκαλεί  για μια ακόμη φορά τους ιδιοκτήτες καταλλήλων χώρων που βρίσκονται εντός του οικισμού της Κάτω Τιθορέας και σε  κεντρικό σχετικά σημείο της πόλης και που επιθυμούν να μισθώσουν το ακίνητό τους στο Δήμο για την υλοποίηση του σκοπού που προαναφέραμε,  να απευθυνθούν  από σήμερα κιόλας προσωπικά στο Δήμαρχο είτε ερχόμενοι στο δημαρχιακό κατάστημα, είτε  με γραπτή γνωστοποίηση της πρόθεσής τους αυτής στην Γραμματεία του Δήμου, είτε τηλεφωνικώς  στα τηλέφωνα : 22343-50300 &  50315 , ή στο  6977353353 .

Οι προηγούμενες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προσφορά ανάλογου χώρου στην Κάτω Τιθορέα , δυστυχώς δεν  απέδωσαν τα επιδιωκόμενα .

Επανερχόμεθα λοιπόν και θέλουμε να πιστεύουμε , πως αυτή τη φορά με την βοήθεια της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των εκπροσώπων της , καθώς και την δική μας  μεγαλύτερη και ίσως πιο οργανωμένη προσπάθεια , θα εξευρεθεί επιτέλους ο χώρος αυτός , ώστε σύντομα να εξοπλιστεί κατάλληλα και να παραδοθεί άμεσα προς χρήση στους συμπολίτες μας που το θέλουν και το αναμένουν .

Αρμόδιοι για το θέμα αυτό  πέραν του Δημάρχου , ορίζονται , ο τοπικός Αντιδήμαρχος κ. Λουκάς  Παλασάτζας  τηλ: 6972446645 και ο εντεταλμένος σύμβουλος επί κοινωνικών  θεμάτων  κ. Ανδρέας Ζιάκος  τηλ :  6942982568 .

Παρακαλώ τους κυρίους τοπικούς συμβούλους και τον κ. Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας , να συμβάλουν κινούμενοι και εκείνοι δραστήρια για την εξεύρεση της συγκεκριμένης στέγης προς ενοικίαση και αξιοποίηση .

Κατάλληλος  θεωρείται κατά τεκμήριο εκείνος ο χώρος , που βρίσκεται πλησίον του κέντρου της πόλης , είναι εύκολα προσβάσιμος από ανθρώπους με κινητικά προβλήματα , διαθέτει ήδη κατασκευασμένους χώρους υγιεινής , επιτρέπει την δημιουργία υποδομής μικρής κουζίνας και παρασκευαστηρίου , είναι καλώς αεριζόμενος  και με επαρκή ανοίγματα για την εύκολη είσοδο και έξοδο των ανθρώπων αλλά και την ανεμπόδιστη είσοδο του φυσικού φωτός , διαθέτει τις βασικές υποδομές , ύδρευσης , αποχέτευσης , ηλεκτρικού και τηλεφώνου  και είναι περίπου στα 80 μέχρι 120-130 τμ .

Το μηνιαίο μίσθωμα θα καθορισθεί με απόφαση επιτροπής και συμφωνία του ιδιοκτήτη και θα είναι περίπου στο ύψος των ενοικίων που καταβάλλονται για τους δυο άλλους  ανάλογους χώρους  που λειτουργούν από ετών σε Αμφίκλεια και Ελάτεια .

Παρακαλώ  για την άμεση  ανταπόκριση όλων όσων επιθυμούν να βοηθήσουν ώστε να προχωρήσει η υπόθεση αυτή και κυρίως των τοπικών αιρετών , που γνωρίζουν καλύτερα απ` όλους μας τις δυνατότητες της τοπικής αγοράς σε τέτοιου είδους ακίνητα .

Ας βάλουμε λοιπόν το στοίχημα για την προετοιμασία και την λειτουργία του χώρου αυτού της συντροφιάς και της ψυχαγωγίας στην Τιθορέα μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα κι ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί  να το κερδίσουμε , χαρίζοντας ως δώρο τις γιορτινές εκείνες μέρες στους μεγαλύτερους συμπολίτες μας , το ελάχιστο που τους οφείλουμε  Έναν ωραίο ζεστό χώρο παρέας και απασχόλησης".                                                                                                                                                                          

                                                                         Ο Δήμαρχος

                                                                  Θεόδωρος  Ντούρος.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη