Φιλικό για την Λαμία σήμερα με τα Καμένα Βούρλα

Φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, ανάμεσα στη Λαμία και στα Καμένα Βούρλα που νίκησαν με σκορ 1-2.

Το παιχνίδι έγινε για να δώσει συμμετοχή ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης στους παίκτες που δεν έπαιξαν στα ματς του πρωταθλήματος και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Στη φιλική αναμέτρηση πήρε μέρος και ο Ντίνος Τσαμαδιάς που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το χειρουργείο και φαινόταν σε καλή κατάσταση.

Τα Καμένα Βούρλα άνοιξαν το σκορ στο 7’  με τον Κουτσούκο που με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Η Λαμία στο 40’ κέρδισε πέναλτι με τον Τσαμαδιά, το εκτέλεσε ο Πάνος και ο Τσιλίγκος (έπαιξε για ένα ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια των Κ. Βούρλων) μπλόκαρε.

Η Λαμία ισοφάρισε στο 72’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντωνίου, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-2 στο 89’ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν έμμεσο. Το εκτέλεσε ο Κουτσούκος στον Γκούρλια κι αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοντογεώργου.

Διαιτητής ο Σπύρος Γουργιώτης.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Περικλής Αμανατίδης): Κοντογεώργος, Σκόρδας, Ζιάκας, Σπυριδάκης, Τσαμαδιάς, Πάνος, Καραματσούκης (38’  Παπανικολάου), Κουτρομάνος, Καραπέτσας, Αντωνίου, Χρ. Μιχαήλ (38’ Δ. Μιχαήλ).

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ (Πέτρος Πανόπουλος): Τσιλίγκος (46’ Ψαθάς- 70’ Θεοδωρόπουλος), Θ. Τζουάνας, Τσίντζας (15’ λ.τρ. Ζήσιμος), Μαραζώπουλος, Χουλιάρας, Γκούρλιας, Κουτσούκος, Γουργιώτης (60’ Λίκο), Αντωνιάδης (62’ Γ. Τζουάνας), Χανής, Ασπιώτης (70’ Τσάρας)
 
Πηγή: www.lamia1964.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη