ΛΑ.Ο.Σ.: Έχει αποδεχθεί ότι πλέον αναξιόπιστος και αφερέγγυος πολιτικός από τον σημερινό πρωθυπουργό δεν έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Λαμία 24 Οκτωβρίου 2013 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 17 Φεβρουαρίου 2013 η Ν.Ε. Φθιώτιδος το ΛΑ.Ο.Σ. είχε εκδόσει Δελτίο Τύπου που έλεγε :

«Φίλοι συντοπίτες και ειδικά οι θαυμαστές (!) του Α. Σαμαρά, να θυμόσαστε : 17 Φεβρουαρίου 2013 , «δεν θα μειωθεί άλλο ο κατώτατος μισθός. Δεσμεύομαι» Α. Σαμαράς. Μην το ξεχάσετε. Θα τα ξαναπούμε σύντομα, σε λίγους μήνες .»

 Τώρα ο καθένας μας ας σκεφτεί πόσα αντιλαϊκά μέτρα έχουν παρθεί από τότε έως σήμερα, πόσο έχει μειωθεί η αγοραστική μας δύναμη και ακόμη δεν τελειώσαμε. Πιθανόν έως το τέλος του χρόνου θα έχουμε και νέα μείωση του κατώτερου  μισθού και των συντάξεων ( ήδη άρχισε να συζητείται αυτή η περίπτωση) . Και ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί κανείς δεν ξέρει που πότε και πώς θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος.

Πάντως έχει αποδεχθεί ότι πλέον αναξιόπιστος και αφερέγγυος πολιτικός από τον σημερινό πρωθυπουργό δεν έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα.


                                                                                Ν.Ε. Φθιώτιδος
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη