Γιώργος Σμοκοβίτης: Τα ... «άκρα» και οι «ακραίοι» άλλο κοινοί εγκληματίες άλλο πολιτικοί

Ο συνεργάτης μας Γιώργος Σμοκοβίτης επισημαίνει
Τα ... «άκρα» και οι «ακραίοι»
άλλο κοινοί εγκληματίες άλλο πολιτικοί
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

              Η Κυβέρνηση «ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.» για να μην κατηγορηθεί για ολιγωρία από τον «ΣΥΡΙΖΑ» και... λοιπές «ακραίες Δυνάμεις» και για επιλεκτική συμπεριφορά των Διωκτικών Αρχών εναντίον μόνο του... «ενός ΄Ακρου» και όχι ΟΛΩΝ των... άκρων, θα ΠΡΕΠΕΙ αμέσως να κινήσει τους ΙΔΙΟΥΣ μηχανισμούς εναντίον ΚΑΙ του κατά την θεωρίαν της Ν.Δ. «ετέρου ΄Ακρου». Αλλά και εναντίον των «ΑΝΕΛ», διότι κάλεσε ο ΑΡΧΗΓΟΣ τους σε... λυντσάρισμα έναν ΔΗΜΑΡΧΟ, αλλά και εναντίον του ΚΚΕ λόγω «ανατρεπτικού καταστατικού του» και ας μείνει με... «Δημοκρατικές διαδικασίες» ΜΟΝΟ η Κυβέρνηση στο ΜΕΣΟΝ (χωρίς ουδέν κόμμα Δεξιά-Αριστερά της) σε μια ΕΡΗΜΟ Δημοκρατίας ΤΗΣ ως... «νέα» Δημοκρατία ΧΩΡΙΣ ούτε καν ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ Αντιπολίτευση. Επιτέλους... για... πρώτη φορά... «βασικά και σφαιρικά» ένας τρίτος (Γ΄) Δρόμος προς μια Κυβέρνηση ΧΩΡΙΣ καμιά Αντιπολίτευση «εντός-εκτός Βουλής», «εντός-εκτός συστήματος πολιτικής».
              Αλλά, επιτέλους... για πρώτη φορά... ταυτόχρονα ας μειώσει δια του ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ και τους 300 Βουλευτές σε 200 με αντίστοιχη μείωση «εξυπηρετούντων... βουλευτές... υπαλλήλων ΤΟΥΣ». ΄Ετσι, σίγουρα θα εισπράξει ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΟΛΩΝ για... «μεταρρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις για σπατάλη και περικοπές» που έχει ανάγκη ο τόπος ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ και εναντίον «΄Ακρων και ακραίων» εχθρών του πολιτικού συστήματος που ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ Υπέρ Λαού και «όχι κάθε ...αιρετού» να λειτουργεί.
              ΄Ετσι θα πετύχει ΑΜΕΣΩΣ «εδώ και τώρα» Αύξηση ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ όχι μόνο οικονομικό αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ που έχει ανάγκη ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ο τόπος και το... «σύστημα». Και οι επόμενες να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ «Εθνικές Εκλογές» και όχι «Δημοψήφισμα για ΜΟΝΟ... μέσα ή έξω από το Ευρώ και τίποτ’ άλλο να ΜΗΝ έχει γίνει γνωστό» αλλά για ΟΛΑ τα Εθνικά θέματα εντός και εκτός συνόρων Πατρίδας που μας αφορούν. Για να δώσουμε Εντολή (Διαταγή) ως Λαός και να δεσμευτεί κάθε ΚΟΜΜΑ σε ΟΛΑ τα επί μέρους θέματα που αφορούν την Πολιτική-Κοινωνική-Οικονομική Ζωή (εσωτερικά και εξωτερικά) και μας αφορούν, και όχι «εν λευκώ με... δημοψήφισμα» λευκές επιταγές προς οτιδήποτε άλλο μετά τις... εκλογές...
              Εκτός ΑΝ... ανάπτυξη είναι η... ευτυχία μας μιας βαθειάς συναίσθησης Αγάπης και Φροντίδας της κάθε Κυβέρνησής μας (χωρίς άλλο έλεγχο) με το... χαμόγελό τους και η απόλαυση της ομορφιάς του... πολιτικού μας κόσμου χωρίς... Αντιπολίτευση. Σας θυμίζει... «κάτι»; Μια τέλεια δημοκρατική Ζωή και όλοι «μια ωραία ατμόσφαιρα» με ΑΚΡΑΙΑ Λιτότητα για το «καλό μας» που ΜΟΝΟ η Κυβέρνηση ΜΑΣ το αισθάνεται.
              Από «Ακραίος» αρνητής ως Αντιπολίτευση, της τακτικής των μνημονιογράφων του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε όμως ως... «μεσαίος» τα ΙΔΙΑ μνημόνια (χωρίς... μίγμα Ανάπτυξης... μόνο λιτότητα) ο κ. Σαμαράς, ως Πρωθυπουργός. Τελικά, έγινε ή όχι αντιληπτό ότι ΟΛΟΙ οι μνημονιακοί «διαχρονικά» μετασχηματίστηκαν «εδώ και τώρα για... πρώτη φορά...» σε «μεσαίους ΝΕΟΠασόκους ΒενιζελοΠαπανδρεϊκούς Μνημονιακούς» με την ΙΔΙΑ τακτική της Ν.Δ.; Την «ίδια γραμμή και αρχιτεκτονικής εφαρμογή μνημονίου» του... κ. Βενιζέλου εφαρμόζει με... συνέχεια και συνέπεια ο άλλοτε... «ακραίος αρνητής και αντιμνημονιακός» κ. Σαμαράς ως Πρωθυπουργός. Δηλαδή όλοι ίδια γραμμή του ΠΑΣΟΚ. Ενώ αντίθετα οι... «παλαιοί ΠΑΟΣΟΚΟμνημονιακοί», αφού πρώτα στήριξαν το Μνημόνιο και ΕΤΣΙ ΤΟ παρέδωσαν στη... «Ν.Δ.», έφυγαν να ξαναταξιδέψουν στο όνειρό τους με το «πλοίο των συνιστωσών» αφού βρήκαν τον... «Νέο Αντρέα τους» στον Αντιμνημονιακό αγώνα τους εντός... «του ΙΔΙΟΥ συστήματος πολιτικής τακτικής», ίσως και... κατάληξής τους στην ίδια... αφετηρία ενός «νέου» ξαναμετασχηματισμού τους. Κυβέρνηση «ΓΑΠ-Βενιζέλου» ΙΔΙΑ Κυβέρνηση ΙΔΙΑΣ Λιτότητας «Σαμαρά-Βενιζέλου»... ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό. ΄Η μήπως... όχι;
              ΄Αλλωστε και οι Νεοδημοκράτες το ΙΔΙΟ δεν έπαθαν; Κατέληξαν να κυβερνούν ΜΑΖΙ με το «ΠΑΣΟΚ του Μνημονίου ως... Μνημόνιο Ν.Δ.» τώρα. Ξεκίνησαν ως «Σαμαρικοί ΑΝΤΙμνημονιακοί», ενώ ΑΝ είχαν από την ΑΡΧΗ συγκυβερνήσει από την «αρχή του Μνημονίου Βενιζέλου – Γ.Α.Π.» με ένα ΝΑΙ του κ. Σαμαρά στο ΙΔΙΟ μνημόνιο που ΤΩΡΑ ακολούθησε και εφήρμοσε «χωρίς μίγμα ανάπτυξης αλλά ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ μόνο ΑΚΡΑΙΑΣ Λιτότητας», ΑΝ από την αρχή έπραττε το ΙΔΙΟ μαζί με τον Γ.Α.Π. - Βενιζέλο δεν θα ‘χε χαθεί πολύτιμος χρόνος μεταρρυθμίσεων και... πλεονάσματος. Αλλά ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πάθαμε ΟΛΟΙ και ΦΕΡΑΜΕ τα χειρότερα με τον κύκλο επιστροφής-συνέχειας στα ΙΔΙΑ του... Γ.Α.Π. και του «Μνημονίου ΠΑΣΟΚ», που... ακολουθήσαμε ως... πρώην Αρνητές και νυν... υπερασπιστές της ΙΔΙΑΣ «χωρίς μείγμα ανάπτυξης ΑΚΡΑΙΑΣ Λιτότητας» και μόνο λιτότητας, που διαλύει τη μεσαία τάξη.
              ΄Οχι εκ των υστέρων, αλλά ο υπογράφων είχα ΔΗΜΟΣΙΑ ενυπογράφως προειδοποιήσει ΠΡΙΝ και έγκαιρα (προ μνημονιακών εκλογών) ότι «τέτοια τακτική» έντονα Αντιμνημονιακή (και κυρίως για επιλογές προσώπων και τακτικής «ανεξάρτητης» Αυτοδιοίκησης) της «Ν.Δ.» θα οδηγήσει στην μεγάλη ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ της και τη ραγδαία ενδυνάμωση-ενίσχυση των (τότε) μικρών κομμάτων, και έτσι έγινε. Και στη συνέχεια, ενώ ως πολίτης είχα την «ακραία επίθεση» εναντίον του Σύριζα με τίτλο άρθρου μου «ο... κ. ΤΣΙΠΡαντρεου» ο κ. Σαμαράς αλλά και οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης «έπεφταν στα... τέσσερα να παρακαλάνε τον κ. Τσίπρα-Σύριζα» να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Αυτός ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Ελλάδα, ο ίδιος ως ΠΟΛΙΤΗΣ είχα αρνηθεί «τέτοια ΠΟΛΙΤΙΚΗ νομιμοποίηση ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των 12 (δώδεκα τότε) συνιστωσών του κ. Τσίπρα», αλλά σήμερα ο κ. Σαμαράς και η «Ν.Δ.» του, τον ονομάζει «ΑΚΡΟ»; Πότε; ΄Οταν ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ Κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ με τα ΙΔΙΑ «εναντίον του τότε δεδομένα-στοιχεία» ΔΕΝ ήταν «ΑΚΡΟ» ή πρόσφεραν σε «ΑΚΡΟ» Κυβέρνηση και Υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Εθνικής ΄Αμυνας, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξης ή έστω... Μεταφορών, δηλαδή κάποια από αυτά; ΄Η μήπως αφού ΑΡΝΗΘΗΚΕ έγινε ΜΕΤΑ (με τα ΙΔΙΑ γνωστά ΚΑΙ ΤΟΤΕ «στοιχεία» εναντίον του) «ΑΚΡΟ»; Τώρα, ως ΠΟΛΙΤΗΣ τι να πω, περισσότερα από όσα με συνέχεια, συνέπεια, πρόβλεψη, Μνήμη και ΚΟΙΝΗ Λογική ως... «λαός» ΘΕΛΩ πάντα να μου συμπεριφέρεται και να μην υποτιμά ΚΑΝΕΝΑΣ «πολιτικός» ΚΑΝΕΝΑΝ «λαό» με όσα λέγει και ΠΡΑΤΤΕΙ; Ο ΑΝΤΙμνημονιακός ΤΟΤΕ «αγώνας» και από την «Αυτοδιοίκηση» πως έγινε ΜΕΤΑ μνημονιακός με την ΙΔΙΑ λιτότητα; Φούντωσαν ΕΤΣΙ ΠΡΩΤΑ οι ίδιοι την «αγανάκτηση ΛΑΟΥ εναντίον μνημονίου και καταστροφικών Κυβερνήσεων μνημονίου», έσπειραν ΟΡΓΗ και μετά στον... θερισμό άλλοι και μόνο «άλλοι φταίνε», πράττοντας οι ΙΔΙΟΙ τα ΙΔΙΑ; Ποινικά εγκλήματα ΝΑΙ, να διωχθούν τα άλλα τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ «μαζικών καταστροφών» ΛΑΟΥ Μνήμης και ΛΟΓΙΚΗΣ και ΗΘΙΚΗΣ συμπεριφοράς «Λαού και Εξουσίας» που οι ΛΙΣΤΕΣ τους μένουν στα... συρτάρια ακόμα, ποιος, πότε και πως ΘΑ αποκαλυφθούν; Η... «εξεταστική για το καταστροφικό 2009 και 2010» που είχε υποσχεθεί ο κ. Σαμαράς έχει ξεχαστεί με ΟΛΕΣ τις άλλες ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ευθυνών που παραγράφονται ή... δεν τις έχει ανάγκη ο τόπος για... αναδιάρθρωση και μεταρρύθμιση και Πρόοδο της Πολιτικής Ζωής ΜΑΣ... Πότε, ποιοι, και πως; ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ακόμα...

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη