Βασικά βήματα πριν το στρώσιμο των χαλιών

Βασικά βήματα πριν το στρώσιμο των χαλιών.  

   Το κρύο έκανε την εμφάνισή του, ένα προμήνυμα του χειμώνα, που άρχισε να μας δείχνει τα  ”δόντια” του και το κύριο μέλημα όλων είναι η ζέστη και  η θαλπωρή στο σπίτι μας. Μία από τις πρώτες φροντίδες είναι το στρώσιμο του σπιτιού: από τις κουρελούδες της γιαγιάς, τις μοκέτες και τα συνθετικά  ως τα ολόμαλλα ή ολομέταξα χαλιά.
 « Όταν έρθει εκείνη η ώρα που το σπίτι πρέπει να ντυθεί στα χειμωνιάτικά του, όπως λένε οι περισσότερες νοικοκυρές, θα τα βγάλετε από τους αποθηκευτικούς χώρους. »
  Δεν τα δώσατε σε Επαγγελματία καθαριστή ταπήτων, για οικονομία!!!!
  Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνδέουν την υγεία με τον εσωτερικά περιβάλλοντα χώρο.
  Πρέπει να γνωρίζετε ότι όπως “η ημιμάθεια είναι χειρότερη από τη αμάθεια”.
  Έτσι και το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”. 
 Εσείς  “τα έχετε φροντίσει ”
 
Τα τυλίξατε με “υλικό που επιτρέπει στο χαλί να αναπνέει”.
 
Τα φυλάξατε σε χώρο “σκοτεινό χωρίς υγρασία”.
 
Τους βάλατε κάποιο “σκοροκτόνο η καθαρό φωτιστικό πετρέλαιο”.
 
Το χειροποίητο χαλί σας ως ζωντανός οργανισμός πρέπει να αναπνεύσει, γι’ αυτό ανοίξτε το και αφήστε το στον ήλιο και τον αέρα, για μια – δύο ώρες.
  Τις μοκέτες και τα συνθετικά χαλιά αφήστε το στον ήλιο και τον αέρα, για να  ”αεριστούν”.
  Πριν τα στρώσετε, για τον καθαρισμό τους χρησιμοποιήσατε την ηλεκτρική σας σκούπα, σκουπίσατε κόντρα στο πέλλος για να απομακρύνεται τη υπόλοιπη  ”σκόνη” και μετά προς την φορά του πέλους για το στρώσιμο του. 
  Μήπως, “υποτίθεται ότι έχετε καθαρίσει τα χαλιά σας ” αλλά έχουν ακόμα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, αλλά και τρίχες, περιττό χνούδι, άμμο, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων ;
Τότε Κάντε ένα απλό test 
 Σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα το χαλί σας πολύ-πολύ προσεκτικά, γυριστέ το ανάποδα και χτυπήστε το στην “ράχη” η πατήστε το χοροπηδώντας.
  Αν δεν βγάλει τίποτα στρώστε το και φροντίστε για την σωστή συντήρηση του.
 
Αν βγάλει έστω και “λίγη σκόνη ” τότε μην κάνετε τίποτα. 
Προσοχή : Υπάρχει πρόβλημα
 Κατ’ αυτό τον απλό τρόπο διαπιστώνετε ότι πολλές φορές οι ” απλές ηλεκτρικές σκούπες “, δεν είναι ο ” μεγαλύτερος εχθρός” της σκόνης, της κοπτικής άμμου αλλά και των ακάρεων που ευημερούν μέσα στο χαλί σας, αλλά μπορούν να γίνουν ο “καλύτερος τους φίλος”.
    Ο “μεγαλύτερος εχθρός” τους ίσως να είναι η κανονική χρήση ενός Απόλυτα Επαγγελματικού, Εξειδικευμένου και Αποτελεσματικού Συστήματος Καθαρισμού, Πολλαπλών Εφαρμογών με μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) , Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, συγκράτηση σκόνης. ( χωρίς να τα ανακυκλώνει πάλι στο χώρο σας). Ιδανικό και για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. 
    Ζητήστε σήμερα ένα Test….Dry !!!!, στο 2104829839 για να Συγκρίνετε Δοκιμάζοντας,  την  4×4 Ανώτερη Δύναμη Καθαρισμού του, - το πιο ‘‘Ρομποτικό Σύστημα ’’ έως το πιο απλό μηχάνημα καθαρισμού.
 Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην απότελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία, με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας. 
  Τώρα που το έχετε συνειδητοποιήσει θα συνεχίσετε να περιμένετε μένοντας στο “υποτίθεται καθαρό που είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”;

   Η διατήρηση ενός καθαρού χώρου δεν είναι περίπλοκη, αλλά πρέπει να καταβάλλουμε περισσότερη συνειδητή προσπάθεια όλοι. Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές οι συμβουλές , τα μηχάνημα καθαρισμού η και οι υπηρεσίες καθαρισμού, που προσφέρονται είναι ελλιπείς ή εντελώς ακατάλληλες, γενικές χωρίς την αποτελεσματικότητα της εξειδίκευσης. 
     Η ανάγκη για καθαρισμό ταπήτων και υφάνσιμων επιφανειών δεν μπορεί να εξαλειφθεί αφού η καθαριότητα των χώρων δεν είναι μόνον θέμα αισθητικής αλλά και υγείας. …..Θα πρέπει να επισημανθεί ότι εμπόδιο στην ανοδική πορεία του επαγγέλματος είναι η ενασχόληση των ατόμων  που προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς να εξασκούν νόμιμα το επάγγελμα…….    
 Βλέπε ….. Επαγγελματικά Περιγράμματα  /Καθαριστής ταπήτων – ταπετσαριών.
Ένας επιπλέον λόγος που πρέπει να προσέξετε για το “υποτίθεται καθαρό που μπορεί να είναι ακόμα πιο επικίνδυνο από το βρόμικο” , είναι όταν παραλάβετε χαλιά από άτομα  που προσφέρουν υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές , χωρίς να εξασκούν “νόμιμα” το επάγγελμα όπως αναφέρετε και στο Περίγραμμα  για τον Καθαριστή ταπήτων – ταπετσαριών.  
   Στην Hygienic Home μέσα από τα πρωτοποριακά πρόγραμμα του Green Services – Home  Solutions, πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στην καθαριότητα των νοικοκυριών, με την χαμηλότερη επιβάρυνση για την  καλύτερη ποιότητα .
Green Home: Έξυπνες λύσεις, για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία, με:
● την  Επαγγελματική Υπηρεσία κατ’ οίκον, για έναν  εξειδικευμένο επαγγελματικό Βιο-καθαρισμό χαλιών -μοκετών, σαλονιών και  στρωμάτων.
● την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, ενός συστήματος φροντίδας, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού. 
● την απόσυρση και αντικατάσταση της  ρυπογόνου σκούπας σας με ένα πλήρες σύστημα φροντίδας εσωτερικών χωρών, για μια αναβαθμισμένη ποιότητα διαβίωσης.
   Εφ’ όσον εσείς κρίνετε ότι αξίζει τον κόπο να ενημερωθείτε, μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνο 2104829839.
  Ιωάννης Βγενής
  Cleaning Advisor
 Πηγή: Hygienichome.gr
      

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη