ΛΑ.Ο.Σ.: Και πάλι αγώνας και αγωνία για την …δόση μας

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Λαμία 30 Οκτωβρίου 2013 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και πάλι αγώνας και αγωνία για την ……. δόση μας . Ο ναρκομανής αν δεν πάρει την δόση του στην ώρα του, υποφέρει φρικτά , μπορεί και να πεθάνει. Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013 όπως την κατάντησαν οι Σαμαράς , Βενιζέλος , Στουρνάρας με την πολιτική που ακολουθούν. Αυτοί που εκτός από ανίκανοι και αποτυχημένοι πολιτικοί και οικονομολόγοι είναι και απίστευτα ψεύτες. Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τον κ. Σαμαρά , ο κ. Στουρνάρας πριν λίγους μήνες μας έλεγε ότι από τον Οκτώβριο θα αρχίσει η ανάπτυξη , ότι θα υπάρξουν κοινωνικές παροχές και βέβαια μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα παρθούν νέα μέτρα . Σήμερα , πριν λίγες μέρες, μας είπε ότι «…δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν θα παρθεί κανένα μέτρο» Και όσο για ανάπτυξη!.......

Παράλληλα έχουμε και το θέατρο των βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης.  Μεγάλη αναταραχή, λένε, μεταξύ των κυβερνητικών βουλευτών!  Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Σαχλαμάρες! Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Όταν έλθει η ώρα, η κυβέρνηση θα κάνει δήθεν κάποιες τροποποιήσεις – υποχωρήσεις και τα πρόβατα στο μαντρί θα ψηφίσουν  «ναι σε όλα» Όπως πάντα !

Και από την άλλη όλα τα άλλα κόμματα αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση , όλοι θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από την κακιά κυβέρνηση αλλά κανένας δεν λέει πώς.

Και εδώ φαίνεται η ειδοποιός διαφορά του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι το μόνο κόμμα που προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για όλα τα συγκεκριμένα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν σήμερα τον Ελληνικό λαό. Μέτρα, λύσεις που μπορούν να εφαρμοσθούν άμεσα και να φέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Στο χέρι του Ελληνικού λαού είναι να τολμήσει αυτήν την ριζοσπαστική αλλαγή πολιτικής. Θα την τολμήσει ;

                                                                                   Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη