Νεκρός από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κυνηγιού ο Γ.Κοτσάνος

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοτσάνος, 54 ετών, έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην Ανατολική Φθιώτιδα, από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν από νωρίς το πρωί με την παρέα του, 8 άτομα, στο άνυδρο Στυλίδας, όπου είχαν στήσει καρτέρι για να κυνηγήσουν αγριόχοιρους. Κάποια στιγμή, άρχισαν όλοι μαζί να πυροβολούν και λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Κοτσάνος βρέθηκε από την παρέα του νεκρός, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα. Οι κυνηγοί ενημέρωσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το τμήμα ασφάλειας Λαμίας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων, με αφορμή την αδόκητη απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου, Επικεφαλής του Συνδυασμού ’’Λαμία -Νέοι Ορίζοντες’’ Γιώργου Κοτσάνου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και τη βαθιά τους θλίψη, στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος.

Πηγή: lamiastar.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη