Ομιλία Σεβασμιωτάτου στο Ιερατικό Συνέδριο της Μητροπόλεως Εδέσσης

Στην πόλη της Εδέσσης μετέβη την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ προκειμένου να ομιλήσει στο Ιερατικό Συνέδριο της Μητροπόλεώς του.

Το Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, προλόγισε ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωήλ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας για τον κόπο που υπεβλήθη να επισκεφθεί αυθημερόν την Έδεσσα για τον σκοπό αυτό και για την προετοιμασία της ομιλίας του. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Ιωήλ για την πρόσκληση, ανέπτυξε το θέμα «Οι χριστιανικές εορτές στην σημερινή κοινωνία». Στην συνέχεια οι ιερείς απηύθυναν ερωτήματα στον Σεβασμιώτατο και διεξήχθη εποικοδομητικός διάλογος.

Νωρίς το απόγευμα ο Ποιμενάρχης μας ανεχώρησε για την Λαμία γινόμενος για ακόμη μία φορά αποδέκτης της αγάπης και της αβραμιαίας φιλοξενίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ, με τον οποίο συνδέεται με φιλία, από τα φοιτητικά τους χρόνια.
imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη