O «1ος Φιλοκτήτειος Αγώνας» ορεινού τρεξίματος έγινε και με μεγάλη επιτυχία !‏

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ,  στα μονοπάτια της Παύλιανης ο «1ος Φιλοκτήτειος Αγώνας» ορεινού τρεξίματος ,σε 14000 μ. ορεινού μονοπατιού απίστευτου κάλλους. Αν και για  πρώτη φορά, ο συνολικός αριθμός των αθλητών και αθλητριών που έτρεξαν έφτασε στους 80 και θεωρείται αρκετά μεγάλος , συνυπολογίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα διοργανώθηκαν αρκετοί αγώνες  αγώνες ορεινού τρεξίματος.

Όλοι οι αθλητές , αναγνώρισαν την πολύ καλή προετοιμασία από τους διοργανωτές , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παύλιανης και Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Λαμίας , οι οποίοι με παρεμβάσεις τους σε ολόκληρη τη διαδρομή , την έκαναν ασφαλή και ευχάριστη .
Ένα μεγάλο μπράβο φυσικά , χρειάζεται και για τους εθελοντές που υποστήριξαν τον αγώνα , σε όλη τη διάρκεια και κατά μήκος του μονοπατιού.
Για την ιστορία , πρώτος από τους άντρες τερμάτισε ο Γιάννης Θανασιάς από την Αμφίκλεια , δεύτερος ο Στέλιος Μαργαρίτης και τρίτος ο Γιώργος Χριστούλης
Από τις γυναίκες , πρώτη βγήκε  η Xαρά Tσίκνα.

Χορηγός του αγώνα ήταν και ο δήμος Λαμίας





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη