Γιατί ενδιαφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για το ποδόσφαιρο της Λαμίας;

O Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον αρχηγό της ΠΑΣ Λαμίας Σπύρο Γόγολο
Πιστεύετε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενδιαφέρεται μόνο για τα δρώμενα στην πολιτική σκηνή και τα συναφή με αυτήν; Λάθος. Ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει ενδιαφέρον για αρκετά ακόμα θεσμικά ή μη ζητήματα και βεβαίως για το ποδόσφαιρο. Και φαίνεται πως είναι σχετικά πληροφορημένος.


Αυτό αποδείχτηκε από την τυχαία συνάντηση του αρχηγού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Λαμία, με ποδοσφαιριστές της τοπικής ομώνυμης ομάδας, που του έδωσε παράλληλα την ευκαιρία να πληροφορηθεί από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα τους και γενικά στο περιφερειακό ποδόσφαιρο της Γ' εθνικής κατηγορίας.
16801369 EV LAMIA EPETEIOS GORGOPOTAMOS25.limghandlerΟ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στη Φθιώτιδα για να παραστεί στον εορτασμό της 71ης επετείου της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, και είχε τον ελάχιστο χρόνο παρουσίας σε ένα από τα κεντρικά καφέ της πόλης της Λαμίας. Στην ίδια καφετέρια έπιναν τον καφέ τους οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας και δεν άργησε να γίνει μια σύντομη επαφή.

Το ενδιαφέρον και οι ερωτήσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον αρχηγό της ομάδας Σπύρο Γόγολο, για τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο ποδόσφαιρο αυτής της κατηγορίας και ειδικότερα στην ομάδα της Φθιώτιδας. lamiaΟ ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν πέρασε από ομάδες του εθνικού πρωταθλήματος όπως ο Πανιώνιος, ο Αρης, ο ΠΑΣ κ.α. απάντησε πως οι συνθήκες είναι γενικά δύσκολες όπως σε κάθε επαγγελματικό επίπεδο αλλά επεσήμανε πως ειδικά στην Λαμία οι συνθήκες είναι πολύ καλές και το επίπεδο οργάνωσης και επαγγελματισμού της ομάδας από τα καλύτερα στον χώρο.Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν έμεινε εκεί, αλλά ρώτησε για τους στόχους της ομάδας και ο Σπύρος Γόγολος απάντησε πως μόνος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην Β' εθνική και για τον λόγο αυτό ήρθαν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές στην Λαμία για να ενισχύσουν τον στόχο αυτό.

ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣΕίναι στον ίδιο όμιλο;

Η κατάληξη της συζήτησης ίσως υποκρύπτει και άλλους λόγους για το ενδιαφέρον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς στο τέλος ο κ. Τσίπρας ρώτησε αν η Λαμία ανήκει στον ίδιο όμιλο με την ιστορική ΑΕΚ και ενημερώθηκε πως η μεν ΑΕΚ ανήκει στον Α' όμιλο της κατηγορίας η δε Λαμία στον Γ' , οπότε δεν θα συναντηθούν αγωνιστικά τουλάχιστον φέτος. Βέβαια σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για τις οπαδικές προτιμήσεις του ο κ. Τσίπρας φέρεται να είναι υποστηρικτής του Τριφυλλιού. Τελειώνοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες της Λαμίας και αντιστρόφως αυτοί του ευχήθηκαν "κάθε επιτυχία" στο πολιτικό έργο που έχει μπροστά του σαν αρχηγός Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε καιρούς μεγάλης μάλιστα κρίσης για την χώρα.

Α.Δ.
Αποκλειστική πηγή: http://www.parousiazw.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη