Εγκαίνια Ιατρικού Κέντρου ΙΑΣΗ στη Λαμία

Τα εγκαίνια του νέου Πολυϊατρείου Λαμίας "ΙΑΣΗ" ετελέσε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 9:00 το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.
Το Πολυϊατρείο «ΙΑΣΗ» του ιατρού κ. Κλειτσάκη ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και λίγες ημέρες στη Λαμία και βρίσκεται στη Λεωφόρο Καλυβίων 16. Πρόκειται για μία πρότυπη ιδιωτική μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, η οποία   παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, από ιατρούς γενικής ιατρικής και διαφόρων ειδικοτήτων.
 Ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε να έχει επιτυχία η προσφορά του Πολυϊατρείου στο κοινωνικό σύνολο, μάλιστα στην περίοδο αυτή, που οι υπηρεσίες υγείας καθίστανται δυσκολότερες.
Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κα. Μακρή και κ. Κουτσογιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Στάικος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Κοτρωνιάς, ο τ. Υπουργός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Δημάρχοι άλλων περιοχών και ο Ιατρικός κόσμος της Λαμίας.   
imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη