Προβολή της ταινίας «Μαύρο Ψωμί» από τους Φίλους Κινηματογράφου Λαμίας

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με το Ινστιτούτο Θερβάντες και την Πρεσβεία της Ισπανίας και σας καλούν στην προβολή της ισπανικής ταινίας Μαύρο Ψωμί (Pa Negre 2010) του σκηνοθέτη Agustí Villaronga. Ένα κινηματογραφικό διαμάντι που θα προβληθεί την Τρίτη 03-12-2013 Ώρα 21.15 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Υπόθεση: Στην καταλανική εξοχή των σκληρών μεταπολεμικών χρόνων  ο Αντρέου, ένα παιδί, βρίσκει τα πτώματα ενός άνδρα και του γιου του. Οι Αρχές θεωρούν αυτουργό τον πατέρα του μικρού και ο Αντρέου, για να τον βοηθήσει, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι. Σε αυτή την αναζήτηση, η παιδική του συνείδηση έρχεται αντιμέτωπη με έναν κόσμο ενήλικο γεμάτο ψέματα.

Η ταινία βραβεύτηκε με 9 βραβεία Γκόγια 2011 μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας και καλύτερου σκηνοθέτη, 15 βραβεία Gaudí 2011 και με το Αργυρό Κοχύλι καλύτερης ηθοποιού του Φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν 2010.

Περαιτέρω πληροφορίες στο ιστολόγιο των Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας: http://filoicinelamias.wordpress.com/
Ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθεια των "ΦΙΛΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ" για ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη