Εξυπνάδες και Ντροπές

Εξυπνάδες και Ντροπές
«Οι βουλευτές ξεραίνουν το σκ... τό τους» δήλωση του κ. Τζαμτζή βουλευτή της «μεσαίας» ΝΕΑΣ Δημοκρατίας και της συγκυβέρνησης αντίστασης στην... αμετροέπεια των «άλλων».
Προφανώς συμπεριλαμβάνει στην προσπάθεια «αποξήρανσης ειδικών προϊόντων» ΚΑΙ τις Βουλευτίνες μας, εκτός αν ως ωραίο φύλλο τις εξαιρεί διότι ως θηλυκά μυαλά θα βρίσκουν τρόπους κάλυψης κάθε «τρύπας ελλειμμάτων» και θα αποφεύγουν την «αποξήρανση... απορριμμάτων» ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΛΑΟΥ τους. Σκεφθείτε την ΕΙΚΟΝΑ ασχολίας με την... αποξήρανση. Ξέραμε τις «θυσίες του ΛΑΟΥ», τώρα μάθαμε και τις ΘΥΣΙΕΣ Εκπροσώπων να... «ξεραίνουν τα... προϊόντα τους». Θαυμαστή και ως θυσία και ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ προσφορά τους, ιδιαίτερα προς τον... Αγροτικό πληθυσμό που θα χρησιμοποιεί τέτοιο «καρποφόρο ενδυναμωτικό της... υπαίθρου» προς αύξηση παραγωγής «προϊόντων διατροφής ΟΛΟΥ του Λαού».Δια τούτο δικαιολογημένο το αίτημα δωρεάν ΔΙΟΔΙΩΝ για την μετακίνηση του προϊόντος αποξήρανσης προς τον αγροτικό πληθυσμό, προς ενίσχυση παραγωγής προϊόντων διατροφής. Ντόπιας κατανάλωσης ή και εξαγωγής
Η νέα «τάξη» των πρώην αντιμνημονιακών και νυν μνημονιακών είναι των... «ηρωικών αντιστασιακών μνημονιακών βουλευτών» και λοιπών... αιρετών δυνάμεων που κατά τον κ. Τζαμτζή συμπάσχουν με τον... «λαό τους» και «ξεραίνουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (μαζί μας) το σκ... τό τους» για να ζήσουν. ΕΛΛΑΣ, λοιπόν, το... «απέραντο ξηραντήριο ειδικών προϊόντων Λαού και Ηγεσίας». Η Μεγάλη Βιομηχανία «αποξήρανσης Βουλευτικών προϊόντων ειδικής οσμής» δεν θα κλείσει, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί προς όφελος Λαού. Επιτέλους, «καινοτόμες ιδέες» του... επιχειρείν. Έχουμε λοιπόν και από την βουλή κοινωνική προσφορά δωρεάν προϊόντων , γέμισαν δια ΣΤΟΜΑΤΟΣ βουλευτή όλα τα νοικοκυριά και τηλεοπτικώς με την αναπάντεχη , ειδικού περιεχομένου, προσφορά τους.
΄Ωρα είναι να ‘χω τη μομφή ότι αυτά που γράφω δεν είναι... «ευπρεπή» διότι ακριβώς και μόνο βάζουν στο... χαρτί αυτά που εκπροσώπων μας τα ΣΤΟΜΑΤΑ ως προϊόν «ευπρέπειας και... καθαρότητας νου και ψυχής τους» ΔΗΜΟΣΙΑ εναντίον μας
και ΣΥΝΕΧΩΣ εκτοξεύουν. Ως... “παραγωγοί σκουπιδιών πολιτικής και κάθε λογής και επιπέδου αιρετών, είτε γενικώς και τηλεοπτικώς, είτε τοπικώς ακόμα και σε Πλατείες τους Μονίμων Σκουπιδιών”.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη