ΛΑ.Ο.Σ.: Η εθνική ενότητα και η πίστη στην πατρίδα και στο Θεό θα μας οδηγήσουν σε νέους Γοργοπόταμους

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
Λαμία 29 Νοεμρίου 2013
  Στις 25 Νοεμβρίου του 1942 ενωμένες αντιστασιακές δυνάμεις του ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα και του ΕΛΑΣ του Άρη Βελουχιώτη με τη συνεργασία Άγγλων πρακτόρων ανατίναξαν την σιδηροδρομική γέφυρα του Γοργοποτάμου.  Η επιχείρηση της γέφυρας του Γοργοποτάμου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πράξεις αντίστασης, στην κατεχόμενη Ευρώπη την περίοδο του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Ο Γοργοπόταμος έχει συνδεθεί με την ενωμένη εθνική αντίσταση, εναντίον των  στρατευμάτων κατοχής.
 Η σημασία της  εντοπίζεται στην αναπτέρωση του ηθικού των σκλαβωμένων Ελλήνων και στο ότι απέδειξε τις απεριόριστες ικανότητες του ελληνικού λαού, όταν λειτουργεί με γνώμονα την ομόνοια και την εθνική ομοψυχία.
Αυτήν τη ενότητα όμως φαίνεται να την αρνούνται και ο ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε το παρόν την περασμένη εβδομάδα  με μερικές δεκάδες οπαδούς με κομματικές σημαίες (!) και με συνθήματα για τον Άρη Βελουχιώτη το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ λες και άλλοι δεν πολέμησαν στον Γοργοπόταμο και βέβαια χθες το τραγικά εκτός τόπου και χρόνου ΚΚΕ που θα γιορτάσει μεθαύριο μόνο του την επέτειο αρνούμενο συστηματικά και συνειδητά να συμμετάσχει εδώ και πολλά χρόνια σε κοινό εορτασμό ενός  γεγονότος που ακριβώς συμβολίζει την σημασία της ενότητας και αγνοώντας την ιστορική αλήθεια και παραποιώντας και διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι στον Γοργοπόταμο και καθ όλη την διάρκεια της κατοχής πολέμησαν μόνο κομμουνιστές . Δίπλα σ' αυτούς , δυστυχώς , στη χώρα μας, "ιστορικοί" και "διανοούμενοι" και οι πάσης φύσεως , ελεγχόμενοι από την αριστερά, ενημερωτές , επιμένουν και μετά την πτώση του "Σιδηρού Παραπετάσματος" και την παταγώδη κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού,  να αγνοούν τα εγκλήματα που διεπράχθησαν από το ΚΚΕ ,εν ονόματι του απελευθερωτικού αγώνα και να ωραιοποιούν πράξεις και γεγονότα που σε τελευταία ανάλυση θα οδηγούσαν τη χώρα μας στην κόλαση ενός σταλινικού απάνθρωπου αυταρχικού καθεστώτος.   

Η Ελλάδα όμως όπως τότε έτσι και σήμερα και χωρίς αυτούς και σε κόντρα με αυτούς προχωρά . Και αν καμία φορά φαίνεται να γονατίζει είναι σίγουρο ότι η αλήθεια, η  εθνική ενότητα, καθώς και η πίστη στην πατρίδα και στο Θεό, θα μας οδηγήσουν σε νέους Γοργοπόταμους που θα γκρεμίσουν τους αριστερούς δυνάστες της Ελληνικής κοινωνίας.

                                           Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη