Πρόταση εύκολη και εντυπωσιακή για το Σαββατοκύριακο αλλά και για τραπέζι, μπουφέ, φιλομάζωξη!
Θα χρειαστείς:
Υλικά
1 συσκευασία Pillsbury Crescent Rolls
6 φέτες τυρί του τοστ
6 φέτες ζαμπόν
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου βρασμένα και τεμαχισμένα
1 αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας μέλι, προαιρετικά
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα τύπου Dijon
Οδηγίες
1. Προθερμαίνεις το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου
2. Βγάλζεις τη ζύμη από τη συσκευασία και την ανοίγεις τη σε σχήμα ορθογώνιο
3. Αλατοπιπερώνεθς και ρίχνεις και λίγη ρίγανη
4. Βάζεις από πάνω πρώτα το τυρί, μετά το ζαμπόν και στο τέλος το στήθος κοτόπουλου
5. Τυλίγεις σε ρολό και το κόβεις σε 8-10 ρολάκια
6. Βάλτα σε ένα ταψί και ψήστα για 18-20 λεπτά η μέχρι να έχουν χρυσαφί όψη.
7. Ανακάτεψε το μέλι με τη μουστάρδα και σερβίρισέτο με τα ρολάκια μαζί με πράσινη σαλάτα.
Συνδυάστε το με ένα ποτήρι κρασί, Σγουρίδη Σίγμα - Λευκός 2011 Λευκός, Trebbiano, Ασύρτικο, Ροδίτης.
Θα χρειαστείς:
Υλικά
1 συσκευασία Pillsbury Crescent Rolls
6 φέτες τυρί του τοστ
6 φέτες ζαμπόν
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου βρασμένα και τεμαχισμένα
1 αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας μέλι, προαιρετικά
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα τύπου Dijon
Οδηγίες
1. Προθερμαίνεις το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου
2. Βγάλζεις τη ζύμη από τη συσκευασία και την ανοίγεις τη σε σχήμα ορθογώνιο
3. Αλατοπιπερώνεθς και ρίχνεις και λίγη ρίγανη
4. Βάζεις από πάνω πρώτα το τυρί, μετά το ζαμπόν και στο τέλος το στήθος κοτόπουλου
5. Τυλίγεις σε ρολό και το κόβεις σε 8-10 ρολάκια
6. Βάλτα σε ένα ταψί και ψήστα για 18-20 λεπτά η μέχρι να έχουν χρυσαφί όψη.
7. Ανακάτεψε το μέλι με τη μουστάρδα και σερβίρισέτο με τα ρολάκια μαζί με πράσινη σαλάτα.
Συνδυάστε το με ένα ποτήρι κρασί, Σγουρίδη Σίγμα - Λευκός 2011 Λευκός, Trebbiano, Ασύρτικο, Ροδίτης.