Α.Ο.Χαλκίδας - Αχιλλέας Δομοκού 1-1

Επιτυχημένη η έξοδος του Αχιλλέα Δομοκού στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα
Η Χαλκίδα έχασε βαθμούς για μια ακόμα αγωνιστική καθώς παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Αχιλλέα με σκορ 1-1 (92΄Τσαλμάς – 97΄Μπαντής).
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η τοπική ομάδα πολιορκούσε και σφυροκοπούσε την αντίπαλη εστία χωρίς να καταφέρει να μετατρέψει τις τελικές προσπάθειες σε γκολ με τον Αχιλλέα να παίζει από την αρχή με αμυντικούς προσανατολισμούς και να βγαίνει στην επίθεση ελάχιστες φορές.
Η ομάδα της Χαλκίδας έχασε πέναλτι με τον Τσαλμά (το κέρδισε και το εκτέλεσε ο ίδιος) που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Δομοκού. Είχε ακόμη δοκάρι στο 42' σε ένα κεραυνό του Ταυταρίδη, και πολλές ευκαιρίες για καθαρίσει το παιχνίδι πριν πετύχει το γκολ στο 93' με τον Κωνσταντάγκα.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα (94:49) η Χαλκίδα μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που το πανηγύρισαν τόσο οι παίχτες όσο και οι φίλαθλοι στις κερκίδες και να παγώσει παίκτες και παράγοντες του Δομοκού. Οι πανηγυρισμοί όμως δεν κράτησαν πολύ γιατί στην αμέσως επόμενη επίθεση των φιλοξενουμένων (94:52) η μπάλα δεν άργησε να φθάσει στα δίχτυα του Α.Ο. Χαλκίς τελειώνοντας έτσι ένας αγώνας με πολύ σασπένς και 1-1. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα Δομοκού Βασίλης Κουτσούμπας, ο οποίος σε μεγάλη φόρμα, απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Χαλκίδας. 






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη