Τι θέλει να σου κάνει στο 1ο ραντεβού; (βίντεο)


     Το τι συμβαίνει στο μυαλό ενός άντρα κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού στη προσπάθειά του να κερδίσει την κοπέλα που κάθεται απέναντί του προσπαθεί να μας δείξει το βίντεο 3 φοιτητών από το Ringling College of Art and Design.

Οι δύο πλευρές του εγκεφάλου του άντρα βρίσκονται σε πόλεμο προσπαθώντας να επικρατήσει ο ένας του άλλου και να «πέσει» η κοπέλα με τις τακτικές που ο καθένας θεωρεί πιο ενδεδειγμένες. Ωστόσο, όταν το παιχνίδι πάει να χαθεί, η συμμαχία δείχνει η μόνη λύση.

Οι Josiah Haworth, Joon Shik Song και Joon Soo Song ονόμασαν το βίντεο «Διχασμένο Μυαλό» και μάλιστα, κέρδισαν το 1ο βραβείο και 1.000 δολάρια (σχεδόν 738 Ευρώ) στο Student Animation Festival του Cartoon Brew.

Θεωρήθηκε ότι «πέτυχε το στόχο του σε κάθε επίπεδο με τους δημιουργούς του να δείχνουν ότι ξέρουν να χειρίζονται την τεχνολογία και το animation στα δάκτυλα κι αυτή τη δεξιότητά τους την επικοινώνησαν στο κοινό, προσφέροντάς του μια διασκεδαστική κι αστεία ταινία μικρού μήκους.
Τι θέλει να σου κάνει στο 1ο ραντεβού; (βίντεο)

Οι δύο ανθρώπινοι χαρακτήρες κατορθώνουν να ισορροπήσουν μεταξύ κωμωδίας και πειστικότητας , ενώ οι δύο πλευρές του εγκεφάλου έχουν μια ικανοποιητική εξέλιξη ως χαρακτήρες όσο εκτυλίσσεται η πλοκή».

Αρχικά, οι δημιουργοί του βίντεο είχαν σκεφτεί να χρησιμοποιήσουν δύο άντρες και να τους δείξουν όσο προσπαθούν να «ρίξουν» μια κοπέλα, αλλά απορρίφθηκε η ιδέα.

Το δεύτερο σενάριο ήταν να δείξουν τη μάχη ανάμεσα στον «Άγγελο» και το «Διαβολάκο» στους ώμους ενός άντρα, αλλά το βρήκαν πολυφορεμένο και γι' αυτό το λόγο επέλεξαν το σενάριο που μπορούμε να απολαύσουμε στην οθόνη μας.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ
nikolasem@pegasus.gr
http://www.e-go.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη