22χρονος Σύριος προσπάθησε να εισάγει κινητό τηλέφωνο στις φυλακές του Μαλανδρίνου Φωκίδας

Συνελήφθη 22χρονος υπήκοος Συρίας, γιατί προσπάθησε να εισάγει ένα (1) κινητό τηλέφωνο στις φυλακές του Μαλανδρίνου Φωκίδας και για πλαστογραφία
Συνελήφθη, προχθές (06-12-2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιδορικίου, ένας 22χρονος υπήκοος Συρίας, γιατί προσπάθησε να εισάγει στο Κατάστημα Κράτησης των φυλακών του Μαλανδρίνου Φωκίδας, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και για πλαστογραφία.
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, ο 22χρονος, επιχείρησε την ώρα του επισκεπτηρίου σε ομοεθνή του, να εισάγει εντός του Καταστήματος Κράτησης, ένα (1) κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε τυλιγμένο σε μεταλλική ζελατίνα και τοποθετημένο στο εσώρουχο του, άλλα έγινε αντιληπτός κατά την διάρκεια του ελέγχου από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, όπου και τον συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ο 22χρονος προσκόμισε στους αστυνομικούς ένα Δελτίο Αιτήσαντος Αλλοδαπού, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστό και ο ανωτέρω είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο στην περιοχή της Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των (50) ευρώ.
Το κινητό τηλέφωνο, καθώς και το πλαστό Δελτίο, κατασχέθηκαν.
Προανάκριση ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη