Συνελήφθη 23χρονη Βουλάρα για ληστεία ηλικιωμένου στην Ιστιαία

Συνελήφθη 23χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην οικία του, στην Ιστιαία Ευβοίας
Η 23χρονη μαζί με δύο (2) ακόμη συνεργούς της, εισήλθαν στην οικία του ηλικιωμένου και με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν την σύνταξή του
Συνελήφθη, χθες (08-12-2013) το μεσημέρι στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, μία 23χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, για ληστεία σε βάρος 81χρονου ημεδαπού στην οικία του.
Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος της, περιλαμβάνονται και δύο (2) ακόμη άτομα, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί και οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.
Ειδικότερα, χθες (08-10-2013) το μεσημέρι ο 81χρονος κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ότι το προηγούμενο βράδυ (07-12-2013), τρία άτομα (μία γυναίκα και δύο άνδρες) εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα, την ώρα που κοιμόταν και με την απειλή μαχαιριού, τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, που αποτελούσε την σύνταξη του, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών, οι αστυνομικοί προσήγαγαν την 23χρονη, η οποία αναγνωρίστηκε από τον παθόντα και συνελήφθη.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο (2) συνεργών της 23χρονης.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη