Συνελήφθη 49χρονος να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο στο Δομοκό

Συνελήφθη από την Α’ Ο.Π.Κ.Ε., 49χρονος ημεδαπός ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο, στον Δομοκό Φθιώτιδας
Συνελήφθη, χθες (17-12-2013) το μεσημέρι επί της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας - Λάρισας (περιοχή Δομοκού), από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο ανήκει σε 60χρονο ημεδαπό και η κλοπή του δηλώθηκε από τον ιδιοκτήτη του, την 15-12-2013 στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, καθώς όπως διαπιστώθηκε στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επιπλέον το κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.
Ε νεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη