Νηρέας Λαμίας-ΠΑΟΚ 7-7

Το θέαμα και η ένταση, ειδικά στο φινάλε, δεν έλειψαν ούτε σε αυτή την περίπτωση, στο δεύτερο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν φέτος πολλά πράγματα, καμία όμως δεν μπόρεσε να επιβληθεί της άλλης, αν και ο Δικέφαλος του Βορρά είχε το προβάδισμα με 7-5 στο 1:28 πριν από το φινάλε, πετώντας την ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λαμία, που θα τον εδραίωναν στη δεύτερη θέση.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα ήρθαν τα πάνω κάτω και οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, με τον Αναστασιάδη αρχικά να μειώνει στο γκολ και τον Αντώνη Βλοντάκη να βρίσκει δίχτυα από τη γραμμή του πέναλτι στην εκπνοή.
Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν, για έντονη διαμαρτυρία οι έφοροι, Λιάσκας του Νηρέα Λαμίας και Πετρίδης του ΠΑΟΚ.
Μετά και τη διεξαγωγή του «κυρίως πιάτου» η βαθμολογική θέση των ομάδων παρέμεινε ως είχε, με τους Θεσσαλονικείς να μένουν στη δεύτερη θέση, έχοντας σε απόσταση ενός βαθμού τη Βουλιαγμένη –έχει έναν αγώνα λιγότερο- και τον Παναθηναϊκό και τους νεοφώτιστους στην πέμπτη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 0-0, 3-3.
Νηρέας Λαμίας (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης 1, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Ι., Μπλάνης 1, Εμμανουηλίδης Β. Χαριτάκης 1, Γκρεμήλας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 4, Μπατάκης, Πουλής, Καρπέτας, Καρανάσος
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς Στρ., Προσινικλής, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ., Κόχειλας Ι., Τζελάτης, Κόλιανιν, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 3, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας, Σολανάκης 3, Μπελιζιώτης, Αληχανίδης Β., Αντιβαλίδης.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Αδαμάσογλου
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη