ΛΑ.Ο.Σ.: Άλλος ένας θάνατος στην ΛΑΡΚΟ

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
 Λαμία 10 Δεκεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Άλλος ένας θάνατος στην ΛΑΡΚΟ.

Αλλεπάλληλα τα ατυχήματα στην εταιρεία τον τελευταίο καιρό.

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι σε όλους τους χώρους δουλειάς τού δημόσιου ή τού ιδιωτικού τομέα και ειδικά στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις , θα πρέπει να εφαρμόζονται με απόλυτη αυστηρότητα οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής των εργαζόμενων. Η Επιθεώρηση Εργασίας θα πρέπει να ελέγχει και να επιβάλει την τήρηση αυτών των κανόνων  συνεχώς και αυστηρά, πράγμα που σήμερα δεν γίνεται.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει να απεργάζεται την απαξίωση και το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και να φροντίσει την πιο ασφαλή και παραγωγική εργασία του προσωπικού τής εταιρείας έτσι ώστε η ΛΑΡΚΟ να γίνει αυτό που πρέπει και μπορεί, η πρώτη βιομηχανία στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Τέλος ο ΛΑ.Ο.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα και τα τρία παιδιά του αδικοχαμένου Γιώργου Κούτσικου και εύχεται αυτός να είναι το τελευταίο θύμα – εργάτης στην Ελληνική βιομηχανία.

                                                                                                                                                                                  Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη