Προσφορά του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λαμίας‏


Προσφορά του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαμίας

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο Δομοκού ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων συμμετείχε σε εθελοντική κινητοποίηση συγκέντρωσης τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαμίας.
Οι μαθητές του Σχολείου ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην δημιουργία μιας κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει σχέση με θέματα φτώχειας και αποκλεισμού. Παράλληλα με την πράξη τους αυτή συμβάλουν στην καλλιέργεια κοινωνικών δραστηριοτήτων που τόσο απαραίτητο είναι την περίοδο αυτή που διανύουμε.
Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν τα παρέδωσαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Παπαχρήστος Αθανάσιος σε υπάλληλο του Δήμου Λαμίας που ήρθε με ειδικό όχημα και τα παρέλαβε από τον χώρο του Σχολείου.
Τέτοιες πράξεις νομίζουμε ότι είναι αξιέπαινες, δεδομένης της ιδιαίτερης οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και αποτελούν μια αχτίδα φωτός σε πολλούς συνανθρώπους μας. 




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη