Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος: Διεψεύσθησαν οι Κασσάνδρες που μιλούσαν για «μαντρί»

ΚΩΝ. Ι. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διεψεύσθησαν οι Κασσάνδρες που μιλούσαν για «μαντρί» και για ανίσχυρους συμπολιτευόμενους Βουλευτές.
Το αποτέλεσμα της αποφασιστικής αντίδρασης με γνώμονα τη σύνθεση και το δίκαιο είναι ότι και τα μεγάλα οδικά έργα θα επανεκκινηθούν και ο Φθιωτικός λαός θα βλέπει αντίκρισμα στα ομολογουμένως πολλά διόδια που έχει ο Νομός μας.
Ύστερα από μακρά διαβούλευση, τη συνεργασία του αρμοδίου Υπουργού και της γενικής γραμματείας της Κυβερνήσεως, πετύχαμε τις εξής καθοριστικές αλλαγές:
α. Ο οδικός άξονας Ε65 θα κατασκευασθεί και μάλιστα με χρονοδιάγραμμα εντός τριών ετών από την κύρωση της τροποποιήσεως των συμβάσεων για τα τμήματα ΠΑΘΕ – (Λαμία) Α/Κ Ξυνιάδος και Τρικάλων – Γρεβενών, ενώ το τμήμα Γρεβενών – Εγνατίας εντός πενταετίας.
β. Αρχίζει η κατασκευή του βραχίονα παρακάμψεως Λαμίας Α/Κ Λαμίας – Καρπενησίου, και
γ. Δημοπρατείται άμεσα το παράπλευρο τμήμα Σκάρφεια – Α/Κ Θερμοπυλών και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα τμήματα
δ. Επίκειται ανακοίνωση για συγκεκριμένη εκπτωτική πολιτική επί των τιμών των διοδίων για τους χρήστες των αυτοκινητοδρόμων, και
ε. Δεν θα λειτουργήσουν πλευρικά διόδια οπουδήποτε δεν έχει κατασκευασθεί παράλληλο οδικό δίκτυο (παράδρομοι)
Κατόπιν τούτων αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι προτάσεις, το δίκαιο και το ηθικό αποτελούν τις καταλυτικές δυνάμεις για να πραγματοποιηθούν τα μεγάλα οδικά έργα, που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της οικονομίας, στην προστιθέμενη αξία των υποδομών και την αύξηση της απασχόλησης εργαζομένων από τον απλό εργάτη έως τον εξειδικευμένο επιστήμονα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη