Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μακρακώμης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

Μακρακώμη 13/12/2013
ΠΡΟΣ: Δήμο Μακρακώμης

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8/12/2013 η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου Μακρακώμης για οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας και για τα παιδικά χωριά SOS.
Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν καθοριστικά τα προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι» όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Μακρακώμης, τα οποία διασφάλισαν την δίκαιη κατανομή και διάθεση των προϊόντων που συγκεντρώθηκαν.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους υπαλλήλους των προγραμμάτων για τη συνεργασία και τους συγχαίρει για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που υπέδειξαν.
Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης, συμπαράστασης και συνεργασίας , γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και μας δίνουν την ευκαιρία να μεταφέρουμε το μήνυμα, κυρίως στα παιδιά μας, ότι είμαστε όλοι μια κοινωνία, μια κοινότητα, και πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια.

 Το Δ.Σ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη