Τρεις ακόμη συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Χαλκίδα
Συνελήφθησαν, χθες (07-12-2013) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β ΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 23 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στους δυο (2) ημεδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους (3,7) γραμμαρίων.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, χθες (07-12-2013) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β ΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 19-11-2013 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χαλκίδας.
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 28χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών και χρηματική ποινή (30.000) ευρώ, για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετείου Ευβοίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη