Κλιμάκιο γιατρών στην Ανάφη με επικεφαλής τον Θ. Γιαννόπουλο...

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανάφης Ι. Ρούσσος, το Σαββατοκύριακο 7 & 8-12-2013, κλιμάκιο ειδικών ιατρών με επικεφαλής τον Καθηγητή Ιατρικής και τ. Υφυπουργό Υγείας Αθανάσιο Γιαννόπουλο επισκέφθηκε το νησί. Έκανε ιατρικές εξετάσεις στους μαθητές του νησιού στο χώρο του Γυμνασίου, αιμοληψίες στον πληθυσμό, μελέτη αγγειακού συστήματος των ενηλίκων με συσκευές υπερήχων και δώρισε μετρητές σακχάρου σε άτομα που τα είχαν ανάγκη. Την δράση στήριξε ο όμιλος Rotaract Aθηνών και ήταν μια πραγματική ανακούφιση στα υγειονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοτιότερο και απομονωμένο αυτό νησί των Κυκλάδων. 
Αν θέλουμε τα κυκλαδονήσια να διατηρηθούν ως ωραίοι τόποι θερινής εξόρμησης δικής μας, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι κατοικούνται από μερικούς μόνιμους κατοίκους που ειδικά τώρα τον χειμώνα έχουν ανάγκη από την αγάπη και την φροντίδα μας αλλά και ως ελκυστικοί τουριστικοί προορισμοί χρειάζονται σύγχρονες υποδομές όπου δεν υπάρχουν και σχεδιασμό στελέχωσης όπου καλό θα είναι η τοπική αυτοδιοίκηση να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο με εκχώρηση αρμοδιοτήτων και αντίστοιχων πόρων.

 http://press-gr.blogspot.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη