Η ερίτιμος κα Νίκη Χειμωνίδου στο Γηροκομείο Στυλίδος

Η ερίτιμος κα Νίκη Χειμωνίδου, σύζυγος του Μεγάλου Ευεργέτου της Μητροπόλεως μας αειμνήστου Βασιλείου Χειμωνίδη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου με συνεργάτες της, το Γηροκομείο "Ίδρυμα Πετρή - Στέγη Γερόντων" της Μητροπολεώς μας στη Στυλίδα και προσέφερε δώρα και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Την κα Χειμωνίδου υπεδέχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, του προσωπικού και του ιδίου, διότι η συμπαράστασή της στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας είναι συχνή και γενναία. Ευχήθηκε δε, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του αειμνήστου συζύγου της Βασιλείου, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των Μεγάλων Ευεργετών της Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Στη συνέχεια ο Ποιμενάρχης μας με την κα. Νίκη Χειμωνίδου επισκέφθηκαν τον πρώτο όροφο του Ιδρύματος στον οποίο φιλοξενούνται οι γέροντες, με τους οποίους είχαν μία εγκάρδια συνομιλία.

imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη