ΛΑ.Ο.Σ.: Το αδιανόητο, το λογικά ανεξήγητο φαινόμενο συνεχίζεται

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
 Λαμία 18 Δεκεμβρίου 2013 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το αδιανόητο, το λογικά ανεξήγητο φαινόμενο συνεχίζεται. Τα μέσα ενημέρωσης καταγγέλλουν τους πολιτικούς τού κατεστημένου σαν υπεύθυνους για τα σημερινά χάλια της χώρας μας, ενώ συγχρόνως τους προβάλουν και μας προτείνουν να διαλέξουμε κάποιους από αυτούς τους ίδιους πολιτικούς του κατεστημένου και μόνον από αυτούς, τους μελλοντικούς μας κυβερνήτες!!!...

Γιατί το κάνουν αυτό; Ή δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια , δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και ποιοι ευθύνονται γι αυτά που γίνονται σήμερα ή βρήκαν ένα τρόπο για να ζουν καλά ή τουλάχιστον για να επιβιώνουν.

Βέβαια υπάρχουν και στην περιφέρεια και στην Φθιώτιδα, τέτοιοι δημοσιογραφίσκοι. Είναι εύκολοι και φτηνά εξαγορασμένοι. Είναι δουλοπρεπείς μέχρι αηδίας και φυσικά ιδεολογικά ανερμάτιστοι. Τους νοιώθουμε. Τους ξέρουμε! Βέβαια αντίστοιχα υπάρχουν και οι βουλευτές και οι τοπικοί  αυτοδιοικητικοί «άρχοντες» οι οποίοι τους συντηρούν οικονομικά για να τους προβάλουν για να γράφουν γι αυτούς «τι καλός που είναι» και για να εξαφανίζουν να κατηγορούν και να λοιδορούν τους «αντιπάλους» και γενικά για να τους έχουν του χεριού τους και βέβαια έτοιμους ανά πάσαν στιγμή για «κάθε χρήση».

Ο ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύει ότι σωστός πολίτης είναι ο σωστά ενημερωμένος πολίτης και ότι οι ενημερωτές – δημοσιογράφοι δεν θα πρέπει να υπηρετούν κανένα για κανένα λόγο , αλλά να λειτουργούν σαν προμαχώνες στηρίξεως της αλήθειας, των φτωχών, των αδυνάτων και των πληττομένων πολιτών και να στηρίζουν άξιους και αξίες. Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιοι και στην Φθιώτιδα. Και αυτούς τους ξέρουμε. Και τους τιμούμε και τους ευχαριστούμε για το έργο που προσφέρουν στην κοινωνία.  

                                                                                      Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη