Δώρα ψυχής την Τρίτη στο ξενοδοχείο Σαμαράς

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο ξενοδοχείο Σαμαράς, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ημέρα πραγματοποίησης της Μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται για πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στολίδια, διακοσμητικά κεριά,  συνθέσεις κ.λ.π.  Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων (λάδι, εληές κ.λ.π.)  Επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας.
Με χαρά  θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί  για σας.
Για πρώτη χρονιά φέτος θα πωλείται στα ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ το γούρι «ΑΓΑΠΗΣ» του συλλόγου μας  που φιλοτέχνησε το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ.    Μέρος των εσόδων από την πώληση του γουριού θα καλύψουν τους σκοπούς του συλλόγου.
Παράλληλα δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα.  Ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη, ταξίδια  σε καταπληκτικά ξενοδοχεία (δύο 5νθήμερα στη Μύκονο, 3ήμερα και 2ήμερα στο Καρπενήσι, στο Μεγάλο Χωριό και Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, και στην Καστοριά )καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά. προσφορές των εμπόρων της πόλης μας και όχι μόνο.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο ΟPEL ΑDAM GLAM, 1.2cc  ενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη.  Λαχνοί διατίθενται στον χώρο της έκθεσης του αυτοκινήτου, στην Πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του συλλόγου μας (Διάκου 24) και στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ καθώς και στα καταστήματα  Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά (Καποδιστρίου), Ευθυμίου Κατερίνα, Γυαλικά-είδη δώρων (πλατεία Πάρκου). Η τιμή του λαχνού είναι και φέτος 5 ευρώ.  Χορηγός της Εκδήλωσης είναι η ΑΕ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ.  Θα περιμένουμε τις προσφορές σας στα γραφεία του συλλόγου μας Διάκου 24, τηλ. 22310-38539 και  Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Σαμαράς.

Ας γίνει και η φετινή μας εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχή σας έντονο σημείο αναφοράς αλληλεγγύης στον ανθρώπινο πόνο. 

http://www.scouter.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη