Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο νέων κυνηγών από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης

ΞΑΝΘΗ 26/11/2013
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο νέων κυνηγών από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης:
"Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο νέων κυνηγών την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών ''ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ'' σε αίθουσα που μας παραχωρήθηκε.
Το σεμινάριο εντάσσεται στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσης και επιμόρφωσης των κυνηγών με ημερίδες που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης, οι νέοι κυνηγοί του Συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την βιολογία όλων των θηραμάτων και των θηλαστικών που υπάρχουν στην χώρα μας, τα πάντα γύρω από το κυνήγι, την οργάνωση, δομή και το έργο των αναγνωρισμένων Κυνηγετικών Οργανώσεων από τον επιστημονικό συνεργάτη της ΚΟΜΑΘ Πέτρο Πλατή που βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην πόλη μας, όπως επίσης ενημερώθηκαν για την ασφάλεια στο κυνήγι και την ασφαλή χρήση του όπλου από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Χρυσοστομίδη Μιχάλη.
Στο τέλος του σεμινάριο διανεμήθηκε ενημερωτικό έντυπο υλικό, αναμνηστικό μπρελόκ και ένα ξυλόγλυπτο με κυνηγετική απεικόνιση σε ένα τυχερό μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, ευγενική προσφορά από την κ. Γεωργία Μέκκου την οποία ευχαριστούμε δημόσια για την προσφορά της καθώς και για το δεύτερο ξυλόγλυπτο που μας πρόσφερε και διακοσμεί πλέον τα γραφεία του Συλλόγου μας".
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη