Συνελήφθησαν τρια άτομα στη Λαμία με καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Λαμία, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα
Συνελήφθησαν, χθες (17-12-2013) πρωινές ώρες στη Λαμία, μετά από εντατικούς ελέγχους αστυνομικών του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 55, 53 και 45 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα:
Σε βάρος του 55χρονου, εκκρεμούσε η από 25-02-2004 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Σε βάρος του 53χρονου, εκκρεμούσε η από 18-07-2011 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός (1) μηνός και (10) ημερών, για εξύβριση.
Σε βάρος του 45χρονου, εκκρεμούσε η από 17-06-2008 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, για παράβαση υγειονομικής διάταξης.
Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη