Έκλεψαν πετρέλαιο κίνησης από όχημα του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου!

Συνελήφθησαν, σήμερα (15-12-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 17 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για τη πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας , εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν τρία (3) πλαστικά δοχεία, που περιείχαν (60) περίπου λίτρα πετρελαίου κίνησης.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν αφαιρέσει την ανωτέρω ποσότητα πετρελαίου, λίγη ώρα πριν την σύλληψη τους, από απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 26χρονου, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη