Ιρακινός κρατούμενος τραυμάτισε συγκρατούμενό του στις φυλακές Δομοκού

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, ένας 30χρονος υπήκοος Ιράκ, κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας, ο οποίος χθες (21-12-2013) το πρωί, τραυμάτισε σοβαρά έναν 26χρονο υπήκοο Σενεγάλης, επίσης κρατούμενο των Φυλακών.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 11:50΄ το πρωί, σε πτέρυγα των Φυλακών, έλαβε χώρα διαπληκτισμός του 30χρονου με τον 26χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 30χρονος, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο, έπληξε τον 26χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω πτέρυγα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού, βρέθηκε το αυτοσχέδιο αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη