Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Γίτσα «Το όνειρο του μικρού έλατου» στο Δομοκό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο του Ζώτου Νικολάου στον Δομοκό, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Γίτσα,<<Το όνειρο του μικρού έλατου>>. Μιας χριστουγεννιάτικης ιστορίας που ξεκινάει με ένα δάκρυ και κλείνει με ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που γίνεται πραγματικότητα.
Την προσφώνηση της συγγραφέως έκανε ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Δομοκού κ. Παπαχρήστος Αθανάσιος.
Η συγγραφέας εργάζεται ως δασκάλα στο Δημοτικό σχολείο Δομοκού. Ασχολείται περίπου 10 χρόνια με την παιδική λογοτεχνία σε επίπεδο διδακτορικού, ενώ έχει πολλές διακρίσεις και βραβεία για το συγγραφικό της έργο όπως: Β΄ βραβείο Διεθνή διαγωνισμού με τίτλο << Όσο υπάρχουν άνθρωποι>> του λογοτεχνικού περιοδικού ΚΕΛΑΙΝΩ. Γ΄ βραβείο του Διεθνούς διαγωνισμού της Ελληνο-Αυστραλιανής κοινότητας Μελβούρνης. Βραβείο Διεθνή διαγωνισμού Αμφικτυονίας του Ελληνισμού με τίτλο << ο λόγος ο Ελληνικός, φως της Οικουμένης>>, μεταφρασμένο σε τέσσερις γλώσσες. Διάκριση σε Διεθνή διαγωνισμού ποίησης του Δήμου Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Δημοσιεύσεις ποιημάτων σε διάφορες συλλογές, συμμετοχή σε άρθρα σε περιοδικά λογοτεχνίας και εφημερίδες και ενασχόληση με παιδικό θέατρο σε διάφορα εργαστήρια. 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη