Νέο ρεκόρ μαθητών στον «Μύλο των Ξωτικών»‏

Τρίκαλα, 10 / 12 / 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όλη η Ελλάδα στον «Μύλο των Ξωτικών»!
Νέο ρεκόρ... 43.205 μαθητές έκλεισαν ήδη ραντεβού με τον Αι Βασίλη

Φέτος ολόκληρη η Ελλάδα από τις 29 Νοεμβρίου 2013 έως 5 Ιανουαρίου 2014, έχει την ευκαιρία να ζήσει τα πιο γλυκά Χριστούγεννα. Ο «Μύλος των Ξωτικών» δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά και στιγμές ξεχωριστές, πραγματικά παραμυθένιες για τους μεγαλύτερους.
Τα μηνύματα που αφορούν την επισκεψιμότητα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Από την πρώτη στιγμή το Χριστουγεννιάτικο αυτό πάρκο αγκαλιάστηκε από όλους τους πολίτες και με εντυπωσιακό τρόπο από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα από κάθε γωνιά της χώρας μας.
Χάρη στην στήριξη και την αγάπη των εκπαιδευτικών και των μαθητών, ο «Μύλος των Ξωτικών» κατάφερε από τα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας να καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών ως η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελλάδας.
Πλέον το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο αφού έσπασε ήδη το περσινό εντυπωσιακό ρεκόρ των προγραμματισμένων ραντεβού.
Έχουν επισκεφτεί ήδη και έχουν κλείσει ραντεβού προγραμματισμένης επίσκεψης στον «Μύλο των Ξωτικών» 294 σχολεία από 34 νομούς της χώρας με συνολικά 43.205 μαθητές !

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη