Τη βράβευση της Ελένης Αντωνιάδου ζητά με επιστολή του ο κ. Γεώργιος Σμοκοβίτης

Επιστολή του κ. Γεωργίου Σμοκοβίτη προς το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Γιώργο Κοτρωνιά σχετικά με τη βράβευση της Θεσσαλονικιάς Ελένης Αντωνιάδου, απόφοιτης του Πανεπιστημίου Στερεάς, που βραβεύτηκε ως Γυναίκα της Χρονιάς στον τομέα της Έρευνας, στην Αγγλία:

Η επιστολή:
Λαμία, 30 Δεκεμβρίου 2013 μ.Χ.
Προς
κ. Δήμαρχον Λαμιέων κ. Γεώργιο Κοτρωνιά
κ. Πρόεδρον του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων
κ.κ. Αρχηγούς Παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου
ΚΟΙΝ: Κάθε ενδιαφερόμενον
ΑΝΑΦΟΡΑ ‒ ΑΙΤΗΣΗ
Γεωργίου Σμοκοβίτη – Ξάνθου 10 – Λαμία
Κύριε Δήμαρχε,
ΣΑΣ ΖΗΤΩ και ΠΑΛΙ, ως ΔΗΜΑΡΧΟ:
Να καλέσετε και να ΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ την κα Ελένη Αντωνιάδου ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ του Πανεπιστημίου ΜΑΣ του ... «πρώην» Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας και δυστυχώς νυν ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, που διατηρεί όμως, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, Τμήμα και Σχολής Πληροφορικής στη ΛΑΜΙΑ, ως «παράρτημα ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».
Χωρίς άλλη «εξήγηση», ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ και επισυνάπτω «ΤΟ ΒΗΜΑ» της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου 2013 μ.Χ. και το ένθετο ΒΗΜΑgazino με ΕΞΩΦΥΛΛΟ αφιερωμένο ΟΛΟΚΛΗΡΟ στην κα Αντωνιάδου ως ΔΙΕΘΝΩΣ «Γυναίκα της Χρονιάς 2013». ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ την τεράστια ΖΗΜΙΑ στο Χρέος και την Προβολή της Λαμίας, της Πόλης ΜΑΣ, που επέφερε η ΑΡΝΗΣΗ στην ΠΡΑΞΗ και ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΑΣ να την έχει ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ο Δήμος ΜΑΣ.
ΣΑΣ θυμίζω: α) το... «ναι, ναι, ναι, ναι ΣΑΣ, (ως ΔΗΜΑΡΧΟΥ) να βραβευθεί από τον Δήμο» κατά πάγια τακτική σας πλέον «ναι σε όλα», αλλά για την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ του «Ναι» εξαφανίζεστε. ΕΙΧΑ δημοσίευμα με το σχετικό ΑΙΤΗΜΑ – Πρότασή μου στον Τοπικό Τύπο. ΜΕΤΑ από αυτό ακολούθησαν σχετικά δημοσιεύματα συμπολιτών. Κατέθεσα στην Δημοτική Αρχή το σχετικό ΑΙΤΗΜΑ, «απαντήσατε ως Τυφλός, Κουφός και Μουγγός».
Επέμεινα, επανήλθα με Νέα ΑΝΑΦΟΡΑ μου, νομίμως και Συνταγματικώς ΜΕΤΑ από πρωτοσέλιδο άρθρο στην «Καθημερινή» για την κα Αντωνιάδου με τίτλο: «Στη ΝΑΣΑ από τη ΛΑΜΙΑ» και Ζήτησα ΞΑΝΑ τη βράβευση ΤΗΣ από το Δημοτικό Συμβούλιο ΛΑΜΙΕΩΝ ως Χρέος ΜΑΣ και τεράστια ΕΥΚΑΙΡΙΑ Προβολής της ΛΑΜΙΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να δαπανήσουμε ούτε ένα Ευρώ. β) Και ενώ οι Αρχηγοί Μειοψηφιών, κα Οικονόμου και κος Στασινός (και τους ευχαριστώ), υιοθέτησαν την ΠΡΟΤΑΣΗ – Αναφορά μου και ΣΑΣ προκάλεσαν να λάβετε θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατόπιν αυτών των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ αναγκαστήκατε, λάβατε θέση με τα... «ναι ΣΑΣ», αλλά έκτοτε ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ κατά την επανειλημμένη τακτική σας ΚΑΙ για το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, στην Πόλη ΜΑΣ, και ΟΥΔΕΝ πράξατε προς ΟΦΕΛΟΣ της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ αλλά ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ
και μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχετε υλοποιήσει τα... «ναι ΣΑΣ» στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ούτε έχω την ΤΙΜΗ να έχετε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στην ΑΝΑΦΟΡΑ μου, ΟΥΔΕΝ, καταπατώντας και περιφρονώντας ΕΥΘΕΩΣ το ΙΔΙΟ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που ΕΠΙΒΑΛΕΙ να απαντάτε σε ΑΝΑΦΟΡΑ οποιουδήποτε ΠΟΛΙΤΗ ιδιαίτερα για τα ΚΟΙΝΑ. ΑΝ είχατε πράξει «κάτι» οφείλατε να απαντήσετε και μάλιστα ΟΧΙ απλώς σε... δημοσίευμα αλλά σε ΑΝΑΦΟΡΑ, έγγραφη και νόμιμα ΠΡΟΣ την Δημοτική Αρχή, που επαναλήφθηκε ΜΕΤΑ την πολύμηνη «ωσεί εν νάρκη» διατελών σιωπή σας.
Σας ΘΥΜΙΖΩ ότι: ΚΑΙ στο παρελθόν την... ΙΔΙΑ τακτική επαναλάβατε και ΣΑΣ γνωστοποίησα ότι ΑΝ ΔΕΝ απαντούσατε σε ΑΝΑΦΟΡΕΣ μου και ιδιαίτερα για σύγκληση ΕΚΤΑΚΤΟΥ Συμβουλίου μέσα στον Ιανουάριο του 2013 για το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, που το είχατε ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΟΛΟ το 2012, ΟΛΟ ΤΟ 2012, θα ερχόμουνα ο ΙΔΙΟΣ στο Γραφείο Δημάρχου. Κατόπιν αυτού μου απαντήσατε με... FAX «επειγόντως» με έγγραφο ΠΛΗΡΕΣ ψευδεντυπώσεων και Αναληθειών, αλλά επιτέλους συγκαλείτε Συμβούλιο την 18 Ιανουαρίου 2013 μ.Χ.
Σας γνωστοποιώ ότι: ΑΝ ΔΕΝ σπεύσετε να υλοποιήσετε ως Δημοτική Αρχή ΑΜΕΣΩΣ την προ ΜΗΝΩΝ υπόσχεσή ΣΑΣ ως ΔΗΜΑΡΧΟΥ στο Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν ΑΝΑΦΟΡΑΣ μου και ΔΕΝ μου ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ως ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να Σεβαστείτε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, θα έρθω στο Γραφείο ΔΗΜΑΡΧΟΥ, δηλαδή στο κτίριο που ΑΝΗΚΕΙ στους ΠΟΛΙΤΕΣ του Δήμου ΜΑΣ και θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΚΑΘΑΡΕΣ απαντήσεις και ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Συνέπειας ΔΗΜΑΡΧΟΥ σε ΟΛΕΣ τις ΑΝΑΦΟΡΕΣ μου που ως ΠΟΛΙΤΗΣ έχω υποβάλει στην Δημοτική αρχή της Γενέτειράς μου. ΄Οσο είστε, έστω και σε προεκλογική περίοδο, Δήμαρχος, ΟΦΕΙΛΕΤΕ να ΠΡΑΤΤΕΤΕ με λόγο και έργο Αλήθειας και Συνέπειας λόγου-πράξεών ΣΑΣ, ως Δημάρχου, προς οποιονδήποτε ΠΟΛΙΤΗ. Και ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ να ΠΡΑΞΕΤΕ και στην περίπτωση της ΑΝΑΦΟΡΑΣ μου για την ΒΡΑΒΕΥΣΗ της κας Ελένης Αντωνιάδου που η Ελλάδα και η Διεθνής Επιστημονική Κοινότητα ΤΙΜΑ και ΠΡΟΒΑΛΕΙ, αλλά ΜΟΝΟ η ΛΑΜΙΑ παρά την έντονη και επίμονη ΑΝΑΦΟΡΑ Πολίτη ΔΕΝ έχει ΠΡΑΞΕΙ ΟΥΔΕΝ, έστω ως ΠΡΟΒΟΛΗ της Πόλης ΜΑΣ, με την αδράνειά ΣΑΣ ως Δημάρχου. Επισημαίνω ότι στο σχετικό δημοσίευμα στο «ΒΗΜΑ» της 29.12.2013 ΜΕΤΑ την ΑΠΙΘΑΝΗ άρνηση-αδράνειά σας να ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ την ΕΥΚΑΙΡΙΑ έστω και μια απλή χειρονομία προς ΕΚΛΕΚΤΗ μονάδα ΝΕΟΥ Ανθρώπου που στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ σπούδασε και φιλοξενήθηκε και με μια ΒΡΑΒΕΥΣΗ θα ήταν ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ διεθνώς της ΛΑΜΙΑΣ, τελικά ενώ είναι απόφοιτη Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, αναφέρεται ως... Πτυχιούχος Πανεπιστημίου ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Ημέρα και ώρα επίσκεψης Πολιτών στον Δήμαρχο, θα σας επισκεφθώ, για τα ΚΟΙΝΑ της Γενέτειράς μου.
Με την πρέπουσα τιμή

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη