Πρώτος ο Μιχάλης Καλαράκης στους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας!

Πρώτος ο Μιχάλης Καλαράκης στους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας
Και οι επιτυχίες τώρα ξεκινούν....
Ο Μιχάλης Καλαράκης έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις κατακτώντας κοινό και κριτές στους Πανελλήνιους αγώνες Ιππασίας όπου έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής!  
Την Παρασκευή 06/12, ο Μιχάλης κατέκτησε την θέση στην κατηγορία Α3 και την 4η θέση στην κατηγορία Α6.
Το Σάββατο 08/12 ο Μιχάλης κατέκτησε ξανά την θέση αυτή τη φορά στην κατηγορία του Para-dressage (κατηγορία για αθλητές με αναπηρίες).

Μιλώντας με τον Μιχάλη μας δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος και πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα,ευχαριστεί όλο τον κόσμο που είναι δίπλα του και τον ακολουθεί σε αυτή του τη μεγάλη προσπάθεια και υποσχέθηκε ότι αυτή του η νίκη είναι μόνο η αρχή και ότι από εδώ και στο εξής θα μας χαρίσει πλήθος επιτυχιών και συγκινήσεων...

Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει την Μεγάλη του υποστηρίκτρια σε όλη αυτή του την  χρόνια προσπάθεια, την Μαρίτα Καράτζη, τον Ροταριανό Όμιλλο Ηράκλειο-Candia ο οποίος διέθεσε όλα τα έσοδα από την προβολή της ταινίας ΑΝ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο να μπορέσει ο Μιχάλης να συμμετάσχει στους Πανελλήνιους Αγώνες καθώς επίσης και την προπονήτριά του Μαριάννα.

Η προσπάθεια του Μιχάλη είναι ένα θετικό μήνυμα και μία νότα αισιοδοξίας στην δύσκολη εποχή που διανύουμε και η αλήθεια είναι ότι όλοι χρειαζόμαστε ένα ταρακούνημα...πόσο μάλλον όταν προέρχεται από ένα νικητή ζωής...

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη