Διπλή ληστεία από κρανοφόρους στην Αμάρυνθο Ευβοίας

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό δύο δραστών οι οποίοι, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου εταιρείας και ιδιοκτήτη περιπτέρου, στην Αμάρυνθο Ευβοίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές (31-12-2013) το μεσημέρι, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου εταιρείας εμπορίας ειδών καπνού και ιδιοκτήτη περιπτέρου στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
Ειδικότερα, προχθές περίπου στις 15:10΄ το μεσημέρι στην Αμάρυνθο, οι δύο δράστες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας κράνη δικυκλιστή, μετέβησαν σε υπαίθριο χώρο super market της περιοχής, όπου ήταν σταθμευμένα δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα της ανωτέρω εταιρείας.
Στη συνέχεια οι δράστες, με την απειλή πιστολιού και πολεμικού τυφεκίου τύπου Kalashnikov , αφαίρεσαν από τον οδηγό του ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, χρηματικό ποσό το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής διευκρινιστεί.
Ακολούθως ο ένας από τους δράστες μετέβη σε παρακείμενο περίπτερο, όπου με την απειλή του όπλου, αφαίρεσε από την ημεδαπή ιδιοκτήτριά του, το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ.
Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για τον εντοπισμό των δραστών.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη