Μεσογειακή μακαρονάδα
Υλικά:
1 ντομάτα pumaro
1 ντομάτα πελτέ
1 κουταλάκι ζωμός λαχανικών
ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
λάδι βασιλικού ή ελαιόλαδο
μανιτάρια (κονσέρβας)
μακαρόνια της αρεσκείας σας
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τα υλικά για τη σάλτσα και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Κλείστε τη μισή κατσαρόλα με το καπάκι για να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τυρί και τη σάλτσα μας!
typos.com.cy