Πολλά μετάλλια και διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα του Α.Σ.ΤαεΚβοΝτο Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα στο 1ο Φεστιβάλ Kim&Liu «ευ αγωνίζεστε»

3 Μετάλλια 2 Πέμπτες θέσεις και πολλές εμπειρίες για την αγωνιστική ομάδα του Α.Σ.ΤαεΚβοΝτο Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα στο 1ο Φεστιβάλ Kim&Liu «ευ αγωνίζεστε».
Με 12 συμμετοχές έδωσε το παρόν ο Α.Σ.ΤαεΚβοΝτο Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα στο 1ο Φεστιβάλ Kim&Liu <<Ευ Αγωνίζεστε>>που έγινε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου στις 14-16/2/14.Η διοργάνωση που έγινε υπο την αιγίδα της Ευρωπαικής Ένωσης ΤαεΚβοΝτο,της Ελληνικής Ομοσπανδίας ΤαεΚβοΝτο και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας είχε συμμετοχή πάνω από 1400 μικρούς αθλητές...
Ήταν μια γιορτή για το ΤαεΚβοΝτο και φυσικά εμείς ήμασταν εκεί..¨Ολοι οι αθλητές μας είχαν απο 3-7αγώνες για να μπορέσουν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο και καταφέραμε να έχουμε 3 μετάλλια και 2 πέμπτες θέσεις μια ανάσα πριν το μετάλλιο αλλα και πολύ καλές εμφανήσεις απο όλους τους αθλητές .. 
Η Βλαχάκη Αναστασία γεν.2007 στην κατηγορία -26kg πήρε το ασημένιο μετάλλιο η Τσιμπούκα Ευσταθία-Μαρία γεν.2007 στην κατηγορία -33kg πήρε το χάλκινο μετάλλιο  η Μαγκλάρα Εφραιμία γεν.2004 στη κατηγορία -45kg πήρε το χάλκινο μετάλλιο ενώ μια ανάσα πρίν έφτασαν στη 5η θέση η Κίτσιου Αγορίτσα-Αρτεμία και ο Κουτσολέλος Δημήτριος-Μάριος.Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές μας Τερνιώτης Αθανάσιος,Ρίζος Μιχάλης,Τζιοβάρα Ελένη,Μυλωνά Θεοδώρα-Καλλιόπη,Κινιάκου Ιωάννα,Αλεξίου Αθανάσιος,Βλαχάκης Κων/νος.
 Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και φυσικά στην προπονήτρια τους Λιτοπούλου Ιωάννα..










Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη