Νίκη του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στα Λευκάδια Νάουσας με 2-0

Το ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στον πάγκο της ομάδας της Λαμίας συνοδεύτηκε από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα των Λευκαδίων. Η επιλογή του 42 χρονου προπονητή να βάλει στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο τον Κόλεφ και τον Μοκάκε τον δικαίωσε πλήρως με τον πρώτο να σημειώνει και τα δύο τέρματα της ομάδας μέσα σε διάστημα 2 λεπτών.

Στα πλαίσια λοιπόν της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας η Λαμία νίκησε τα Λευκάδια με 2-0 μπροστά σε 1500 περίπου φιλάθλους της και σε συνδυασμό την ισοπαλία της δεύτερης Κύμης απέκτησε μια διαφορά ασφαλείας 4 βαθμών.

Στο 65΄ ο Βούλγαρος Κόλεφ θα ανοίξει το σκορ με ωραίο πλασέ ενώ 2 λεπτά αργότερα θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει προηγουμένως ο Lema από τον Πρόδρομο Μισαηλίδη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Άρης Βάτσιος με βοηθούς τους Σαββόγλου Στράτο και Ντζουροπάνο Δημήτρη του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Τίμος Κακαβάς): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Θωμόπουλος, Σπυριδάκης, Γόγολος, Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι (84΄ Τσαμαδιάς), Λεμά, Διαμαντίδης (53΄ Μοκάκε), Κιπτίου (53΄ Κόλεφ).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ (Νίκος Παπανώτας): Παπαδόπουλος, Σιμηχανίδης, Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Πρ. (86΄ Ρίσσου), Πίτος, Μισαηλίδης Παν., Λαμπριανίδης, Γιαουτζής, Κουκουράκης (57΄ Μουρατίδης), Δημητριάδης (71΄ Πληκαδίτης)















http://www.lamia1964.gr/2014/02/2-0.html

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη