Αμπελωνιακός-Αχιλλέας Δομοκού 2-2

Σε ένα ματς που τα είχε όλα ο Αχιλλέας Δομοκού πήρε την ισοπαλία από τον Αμπελωνιακό με σκορ 2-2 για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ εθνικής. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε ο Αχιλλέας λόγω αποβολής του Τσιλίκα στο 75΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την αντίκρισε από τον ρέφερι για θέατρο), ενώ αποβλήθηκε και ο προπονητής των φιλοξενούμενων Κώστας Κολομητρούσης μετά το δεύτερο γκολ του Αμπελωνιακού που προήλθε από πέναλτι. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Κόκκι-νο και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Δομοκός θα πάει με το κατά του 1-0 στα αποδυτήρια ήρθε ένα γκολ στις καθυστερήσεις (47΄) από τον Τλούπα για το 1-1… 
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ που πέτυχαν από τα 11 βηματα με τον Αλεξανδρή να ευστοχεί στο πέναλτι και να γράφει το 2- 1 στο 54΄. Ο Αχιλλέας Δομοκού όμως το έβαλε κάτω και βγήκε μπροστά για την ισοφάριση για να δικαιωθεί στο 73΄ με τον Μπαντή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2. Διαιτητές: Παλιούρας, Συμεωνίδης- Ταταρίδης (Μακεδονίας)

 ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Τρούκης, Κούρο, Τζιαρτζάνης, Πολύζος (73' Μαυρίδης). Μεζίνι, Κομισόπουλος, Νάστας (83' Συκιώτης), Κόκκινος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Ρόκα (87' Βούκιας) 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Κώστας Κολομητρούσης): Γιολδάσης, Τσιλίκας, Αναστασίου, Μπαντής, Τλούπας, Μέντες, Ζαχαράκης, Κάππος (73' Φραταράκου), Αλαμάνης (79' Καλαμάτας), Μπομπανά, Μαλισσόβας (89' Ράπτης). 


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19η) Σάββατο 1/3/2014 15.00 
Τρίκαλα- Αχιλλέας Δομοκού
Αχιλ. Νεοκαισάρειας-Μαχ. Τερψιθέας 
Πυργετός- Αμπελωνιακός 
Ρήγας Φεραίος –Νάουσα 
Λευκάδια- Χαλκίδα 
ΑΟ Καρδίτσας- Δωτιέας 
Αγιάς Μακροχώρι- Λαμία

Εφημερίδα Σέντρα

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη