«Νέοι Αγρότες 2014»: Έναρξη Σεμιναρίων Αγροσύμβουλος

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ «ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ - 2014»
Η Αγροσύμβουλος Ο.Ε. σας ενημερώνει για την έναρξη των σεμιναρίων κατάρτισης που διοργανώνει,  με την  θεματική ενότητα « Νέοι Αγρότες » στις 17/02/2014.
Στόχος της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας των σεμιναρίων, είναι η ενημέρωση των προϋποθέσεων ένταξης στο Πρόγραμμα Εγκατάστασης Νέων Αγροτών και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτό για τους ωφελούμενους.
Σκοπός :
  • η διερεύνηση του «Γιατί» να γίνει κάποιος Νέος Αγρότης
  • επεξήγηση του «Πως» θα υλοποιήσει τα πρώτα βήματα
  • στόχευση του «Τι» θέλει να παράγει ο ωφελούμενος
Η ορθή κατανόηση όλων των παραπάνω θα αποτελέσει την βάση επιτυχίας της έναρξης της αγροτικής ιδιότητας.
Η παρακολούθηση των σεμιναρίων μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία στο χώρο της εταιρίας μας, είτε εξ αποστάσεως μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.
Για να ενταχθείτε σε κάποιο τμήμα παρακολούθησης σεμιναρίου, είτε αυτό είναι στο χώρο μας, είτε εξ αποστάσεως παρακολούθηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας.

Για όσους συνεχίσουν σε αξιολόγηση ή φάκελο υποβολής στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2014 το κόστος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος φακέλου.
 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης- φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 18.3.2014 έως 16.5.2014.
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συγκεντρώστε αυτά που σας αφορούν και προσκομίστε τα στην Αγροσύμβουλος Ο.Ε. για να προχωρήσουμε άμεσα στην προαξιολόγηση του φακέλου σας. Ο σωστός έλεγχος των δικαιολογητικών είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη