Πανουργιάς Πανουργιάς: «Ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ οι απευθείας αναθέσεις του κ. Γκλέτσου»


Πανουργιάς Πανουργιάς: «Ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ οι απευθείας αναθέσεις του κ. Γκλέτσου»

"Ακολουθήσαμε την προτροπή του κ. Γκλέτσου και αναζητήσαμε στο διαδικτυακό τόπο της Διαύγειας, το σύνολο των απευθείας αναθέσεων που έχουν υπογραφεί επί των ημερών του. Δυστυχώς, τα ευρήματα δικαιώνουν τις αναφορές μας.
            Πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ δόθηκαν στα τρία χρόνια από την διοίκηση Γκλέτσου σε απευθείας αναθέσεις, εκ των οποίων  περισσότερα από 700.000 ευρώ μοιράστηκαν σε τρείς επιχειρηματίες της περιοχής μας.
           
Οι δημότες της Στυλίδας πλέον ξέρουν και κρίνουν". 


«Ο κ. Γκλέτσος να μας απαντήσει πόσες απευθείας αναθέσεις έχει υπογράψει και ποιοι είναι οι ανάδοχοι»


            "Βασική θέση του συνδυασμού «Στηρί - Ζω Στυλίδα» είναι η απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου. Η παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και ο έλεγχος παλαιότερων υποθέσεων, των πρώην δήμων που ανήκουν σήμερα στο διευρυμένο Δήμο Στυλίδας, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, ωστόσο ζητούμε αυτός ο έλεγχος να προχωρήσει και στο σήμερα.

Καλούμαι λοιπόν, τον κ. Γκλέτσο, να μας απαντήσει ξεκάθαρα, με συγκεκριμένα ποσά και νούμερα,   πόσες είναι οι απευθείας αναθέσεις που έχουν υπογραφεί κατά την περίοδο της θητείας του και ποιοι είναι οι ανάδοχοι των έργων.

Ο δήμος Στυλίδας θέλει αλλαγή και τη θέλει τώρα. Τα πολλά λόγια και οι θεατρινισμοί μας κόστισαν ακριβά. Ο κ. Γκλέτσος, είναι υποχρεωμένος να ανοίξει τα χαρτιά του και να μας δώσει απαντήσεις".  

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη