Τη Λαμία επισκέπτεται την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ο Κώστας Μπακογιάννης


Καρπενήσι, 26 Φεβρουαρίου 2014
Επίσκεψη Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Λαμία
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, τη Λαμία, όπου και θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και δημόσιους λειτουργούς.
Η επίσκεψη αυτή αποτελεί τον πρώτο κύκλο συναντήσεων του υποψηφίου Περιφερειάρχη στη Φθιώτιδα, στο πλαίσιο της κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου, ρεαλιστικού και κοστολογημένου προγράμματος για την Περιφέρεια.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα επισκεφθεί στις 10:00, τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φθιώτιδας, στις 11:00, την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, στις 12:00, τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, στις 12:45, τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, στις 13:45, τα γραφεία του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου και στις 14:30, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας.
Με την πεποίθηση ότι η ανάπτυξη της Περιφέρειας ξεκινά από την ίδια την κοινωνία και τους εκπροσώπους αυτής, η εν λόγω επίσκεψη είναι η πρώτη από μία σειρά συνεχών επισκέψεων τόσο στη Φθιώτιδα όσο και τους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς τα προβλήματα αλλά και οι προτάσεις των φορέων, των συλλόγων και των δημόσιων λειτουργών, ανά νομό.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη