Λάρισα: «Ήταν ατύχημα» λέει ο 73χρονος συζυγοκτόνος

Συνελήφθη στη Λάρισα 73χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 69χρονης ημεδαπής, συζύγου του
Συνελήφθη προχθές (16-02-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 73χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 69χρονης ημεδαπής, συζύγου του.
Ειδικότερα, ο 73χρονος προχθές το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην οικία του, τραυμάτισε με μαχαίρι την 69χρονη σύζυγό του στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Ο 73χρονος συνελήφθη στην οικία του και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
 Ο 73χρονος που αρνείται την ενοχή του, έλαβε χθες εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή, λίγες ώρες αργότερα αφότου εξέπνευσε η 69χρονη γυναίκα του. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και σήμερα θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή, ενώ η προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη