Εξαπάτηση ηλικιωμένων σε Λάρισα και Καρδίτσα

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, για απόπειρα απάτης και απόπειρα κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου στη Λάρισα
Οι δράστες, προσποιούμενοι τους λογιστές συγγενικού του προσώπου, αποπειράθηκαν να τον εξαπατήσουν και να τον κλέψουν
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, οι οποίοι χθες (20-02-2014) το πρωί στη Λάρισα αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν και να κλέψουν ηλικιωμένο. 
Ειδικότερα, οι δύο δράστες, πλησίασαν 90χρονο ημεδαπό, προσποιούμενοι τους λογιστές και με την πρόφαση ότι συγγενικό του πρόσωπο οφείλει χρήματα στην εφορία του ζήτησαν να τους παραδώσει χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην οικία του προκειμένου να παραλάβει τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να πραγματοποιήσει ανάληψη χρημάτων από τραπεζικό υποκατάστημα. Αφού εισήλθαν στην οικία μαζί με τον παθόντα, ερεύνησαν τους χώρους της, χωρίς όμως να αφαιρέσουν αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που εξαπάτησαν ηλικιωμένη στην Καρδίτσα
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, οι οποίοι χθες (20-02-2014) το μεσημέρι στην Καρδίτσα εξαπάτησαν ηλικιωμένη.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες, πλησίασαν 79χρονη ημεδαπή, προσποιούμενοι τους οικείους συγγενικού της προσώπου και την έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, προκειμένου το συγγενικό της πρόσωπο να εισπράξει χρήματα από την εφορία. Στη συνέχεια, εισήλθαν στην οικία της 79χρονης, όπου της απέσπασαν επιπλέον το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη