Αποκριάτικες εκδηλώσεις και κούλουμα στο Δήμο Δομοκού

Αποκριάτικες εκδηλώσεις και κούλουμα στο Δήμο Δομοκού

Γιορτινό κλίμα φιλοδοξεί να δώσει ο Δήμος Δομοκού στις τοπικές κοινότητες, με αρκετές αποκριάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Οι δράσεις έχουν ήδη αρχίσει και στηρίζονται κατά βάση στο εργατικό δυναμικό του Δήμου, στη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, αλλά και στη μεγάλη προσφορά της ομάδας εθελοντών «ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ», οι οποίοι πρωτοστατούν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της αποκριάτικης παρέλασης στο Δομοκό. 
Πλούσιες είναι και οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, με παραδοσιακά εδέσματα, χορό και μουσική.
Όπώς κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας περιμένουμε για να περάσουμε όμορφα, τηρώντας τη παράδοση που θέλει τα κούλουμα ημέρα χαράς και διασκέδασης.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2014 στο ∆ΟΜΟΚΟ ΟΜΑ∆Α ∆ΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΕΜΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ»
Σάββατο 1 Μαρτίου 2014: Party Καρναβαλιστών στο CLUB KALHUA στο ∆οµοκό. Έναρξη 23:00 
Κυριακή 2 Μαρτίου 2014: Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Έναρξη 03:00µ.µ. Αφετηρία της παρέλασης για Καρναβαλιστές και Άρµατα η Στάση των ΤΑΧΙ και Τερµατισµός στην κεντρική Πλατεία ∆οµοκού όπου ακολουθεί γλέντι µε θεαµατικά Shows, δωρεάν κρασί και φαγητό για όλους. Πληροφορίες: Οµάδα διοργάνωσης Καρναβαλιού ¨ΕΜΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ» 2232022928 & 6986015461 
 ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ∆ΟΜΟΚΟΥ  
Καθαρά ∆ευτέρα 3/3/2014 στις 11:00π.µ. στην πλατεία της τοπικής κοινότητας ∆οµοκού 
Ο Εορτασµός της Καθαράς ∆ευτέρας θα πραγµατοποιηθεί στην πλατεία του ∆οµοκού, µε παραδοσιακά εδέσµατα, χορό και µουσική. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας περιµένουµε για να περάσουµε όµορφα, τηρώντας την παράδοση που θέλει τα Κούλουµα µία ηµέρα χαράς και διασκέδασης.


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙ∆ΟΣ ∆ΗΜΟΥ ∆ΟΜΟΚΟΥ

 ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
 Καθαρά ∆ευτέρα 03.03.2014 και ώρα 13:00 Παραδοσιακή φασολάδα στην πλατεία του χωριού, ακολουθεί παραδοσιακός χορός. Πληροφορίες: Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας, κ. Στέφανος ∆ηµούδης, 6977309972 
 ΕΚΚΑΡΑ 
Καθαρά ∆ευτέρα 03.03.2014 και ώρα 12:30 Παραδοσιακή φασολάδα στην πλατεία του χωριού ή σε περίπτωση κακοκαιρίας στην αίθουσα της Εκκλησίας της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Πληροφορίες: Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας, κ. Παναγιώτης Νιαβής, 6977352276 
 ΒΑΡ∆ΑΛΗ 
Παρασκευή 28.02.2014 και Ώρα 7:30µ.µ. Αποκριάτικο PARTY στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Βαρδαλής
 Κυριακή 02.03.2014 και Ώρα 8:30µ.µ. Άναµµα της φωτιάς 
 ∆ευτέρα 03.03.2014 και Ώρα 10:00π.µ. Παραδοσιακή Φασολάδα στον προαύλιο χώρο του ∆ηµοτικού Σχολείου Βαρδαλής Πληροφορίες: κα Αποστόλου Ειρήνη 6984507998



ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ 2014 
Και φέτος πιστοί στο ραντεβού μας είμαστε και πάλι εδώ!!! Έφτασε το Καρναβάλι Ομβριακής και ήρθε ο καιρός να κάνουμε όλοι ένα διάλειμμα από τα προβλήματα που μας απασχολούν!!! Με σύμμαχο τον εθελοντισμό και την δημιουργικότητα διοργανώνουμε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αποκριάτικες εκδηλώσεις, που υπόσχονται αστείρευτο γέλιο και ξεφάντωμα!!! Σας περιμένουμε όλους εδώ να μας καταπλήξετε !!! 
 Αναλυτικά το πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων της Ομβριακής έχει ως εξής: 
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014: Πάρτι Μασκέ στο X-Cite. Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε σε ξέφρενους ρυθμούς!! Απαραίτητη προϋπόθεση: ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ. Η καλύτερη μεταμφίεση θα βραβευτεί. Ώρα προσέλευσης 21.30 μ.μ. 
Κυριακή 2 Μαρτίου 2014: Έναρξη Καρναβαλιού 16.00 μ.μ. Ομάδες μεταμφιεσμένων και άρματα θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικη παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της Ομβριακής οι οποίοι θα προσπαθήσουν να παρασύρουν στο ρυθμό του καρναβαλιού όλους τους θεατές . 17.30μ.μ: Πλούσιο διαδραστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. 
Ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, μπαλονάδες και πολλές ακόμα εκπλήξεις υπόσχονται ένα πλούσιο non- stop διασκεδαστικό πρόγραμμα. 19.30μ.μ: Αναβίωση εθίμου ανάμματος φωτιάς. Μια μεγάλη φωτιά θα ανάψει στην πλατεία και γύρω της θα στηθούν δύο μεγάλα γαϊτανάκια. 20.00μ.μ-………: 
Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, άφθονο κρασί, χορό και γλέντι. 

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014: Κούλουμα στην Πλατεία Ομβριακής με παραδοσιακό σαρακοστιανό γεύμα και ζωντανή μουσική. Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην Πλατεία Ομβριακής θα μεταφερθούν στο Αμφιθέατρο Ομβριακής. (στην ακριβή ώρα μπορεί να υπάρξει κάποια μικρή αναπροσαρμογή)



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη